Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemanja ce se prekinuti...
Neće! Zna on dobro koliki mu je domet. Uostalom ispucao je svu umjetničku đebanu - sada mu je ostala "neimarska" o tuđem trošku. I tako mu prođe život.
budimo objektivni i recimo da je i za oskara...
Najvjerovatnije ne ide dalje ali je lijepo da je i dovde dogur'o
ima li na internetu ovaj film da se odgleda??? ili bar da se kupi negdje na dvd-u? :D
Cestitke beracima zeljeza pa da uberu i zlato u Americi na dodjeli Oskara...
Hocemo Danise opet legendarnu recenicu "OVO JE ZA MOJU ZEMLJU"ocekujemo kipica i ako ga dobijes dajte covjeku stalni posao jebote
mozda ce opet reci da nije bosanski film?
oooo cigani stari drugoviiiiiiiiiii
ako ima neko link ovog filma da se moze pogledati online... bio bih zahvalan
bravo ekipa :)
Ljudi na Zapadu se ''sažale'' pa nam daju Oskare i Zlatne Medvjede ... Uvijek su teme tipa zločinci i jadni mali muslimani, ili jadne silovane žene, ili siročad ... Orijentalna patetika ...
Danise, vrijeme je i za drugi kipić!
Nemanja ce sebi kidisat.....
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee drzimo fige!!!!
Sta reci nego svaka cast bosanskome reziseru. Niko kao Danis!
Bravo!
udje Mujo u kafanu i kaze daj mojoj raji ovdje pice..... a daj i ovim ostalima tamo! Na to ce oni "Nismo bolan mi ostali - mi smo ROMI ! :)