Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mere sestru kurto, evo pitao sam je i kaze da ne lijeze s ljudima koji cijeli zivot prakticiraju sex s kozama i ovcama. cobane, vrati se na planinu
A sta kaze ef. Ceric na ovo?
Natak\'o bih ti staru al vjerovatno je monstrum neki dok je tebe rodila takvog nakaznog.Al ću ti rado nataknut sestru ona je u nešto boljem stanju(još malo pa monstrum).
mrs kurt u pizdu materinu seljacku
Fino fino.....fino utrošeni milioni ni za khurac.Za te silne novce su se mogli napraviti neki objekti koji će ostati na korist ljudima stotinama godina a ovako će bjelosvjetska bagra pod plaštom umjetnika iscjediti ionako gotovo preshli budžet grada i države.O sarajevskoj zimi koja je dozlogrdila i bogu i narodu da ne govorim.Bolesna patetika koja puno uzima a ništa ne daje.
Pipo a odakle si ti zivotati tvoga posto vidim da si cerce ...
Fino fino,samo tako pokazi Bosno i Hercegovino da si oduvijek jedna zemlja kulture! Bascarsijo cerce SEHER SARAJEVA! BiH4EVER!