Lena Stefanović-Gafić
0
Sve aktivnija sarajevska stilistica
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Lena, samo NAPRIJED! Bolji smo od zapada samo je problem \"mali\" u ljudima! Valjda se popravimo :) Donja slika je montaza! PS, i nije lose odradjena a mogla bi i bolje naravno :) Pozz i zelim uspjehe u karijeri :) BiH ROCKS!!!! :)
A i tekst sam po sebi je šupalj sa svih strana. Zajedničko 80% članaka na Sa-x je to što su očišćeni od svake vrste informacije, a kamoli korisne.
jao stajlinga u filozofa.mislim da je za ovo trebala radit danima i nocima......hahahahah.....pa fino kazu da covijek UVIJEK nosi odjelo i bijelu kosulju,mislim sta je tu toliko za pricu.da radi stajling madoni pa i nekako.
JA///BO VAS ZNAM JA VAS JE///BO VAS CRKNITE ZAJEDLJIVA, BEZVRIJEDNA DJECO
leno ja \"shoferishem\" kamione po \"ameriki\" bil isla da se dziramo zajedno haa? haha
Joj Leno se seri zivota ti, samu sebe hvalis ovuda -- providna si ko dno od prazne tegle. De nas popusti matere ti, ziva bila odjebaus.
Zijo, bolje da si Hanu Hazdiavdagic ozenio, ista kalakotra kao i tvoja!
fakat, neviđen stil...mislim da se od sutra furam na ovaj Lenin stil. Unijela je nesto novo, nesto divlje u ovaj svijet mode
joooj crvenokosa....jos oci zelene....\'maan braco da mi je zenit\' jednu \'vaku XD
Bas mu je neobičan i originalan styling... :-/
bravo Lena i Zijah, vi ste naš ponos!
10+
Svaka cast Lena samo naprijed