Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Mora se Jevrejima pinka platit da bi se pricalo o holokaustu... Mora Jevrej dinar zaradit, pa makar na kostima svojih sunarodnjaka...
Ko Munira jebote
U Jasenovcu je stradalo na stotine hiljada Jevreja, Srba i Roma, a vi u tekstu Srbe izostavljate. Zasto je problem napisati da su u Jasenovcu stradali Srbi? Srbi su, uz Jevreje, najvise stradali u Drugom svjetskom ratu.
U Jasenovcu je pobijen 70.000 ljudi (što je ogroman zločin), od toga oko 40.000 Jevreja i svako manipuliranje sa brojem žrtava (od 1,7 milijuna, preko 700 tisuća do "nekoliko stotina tisuća") je ponovno ubijanje istih.
Strasna je to brojka. Sjesti pa izbrojati do 70.000 hiljada, a ne govoriti o mrtvim neduznim muckim ubijenim ljudima. Zasto se ne napise da su u Jasenovcu, uz Jevreje, najvise stradali Srbi? To je bilo moje pitanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Antisemitski plakat u Nedićevoj Srbiji i NDH". Toliko o Mićinom uvlačenju Izraelu. Sada Srbija neka dobro razmisli o Mihajloviću, Nediću i Ljotiću.
Nedić bio dio okuoatorske vlasti, a Mihailović dobio orden za spašavanje par stotina savezničkih pilota. Nije isto. Pa četnici su se i međusobno klali. Nedić je bio najbliži po organizaciji vlasti onome što je NDH. Odatle i takav naziv postavke.
@Posljednji Mohikanac Znaju Jevreji da su Srbi, skupa s njima, najvise stradali u Drugom svjetskom ratu.
@swanfiiter, ma bože sačuvaj, muslimani su bili Ustaško cvijeće... nikada oni nisu činili zlodjela, to su samo drugi radili...
Imali išta da uradite a da se ne po..bete... Ja usrana društva, ljudi...
NDH je drzava u kojoj su bosanski muslimani imali najveca prava i to je cinjenica
Ti si bolesni provokator.
kako prmjnit vjeru u jevrejsku ovdje u sarajvu? molim da mi se neko javi sa informacijama. spreman sam prifatit vjeru jevrejsku. šalom.
Čuj, sukob? E vala baš pretjeraste klixovci. A što se tiče autorskih prava, ima zakon pa tako treba i postupiti, a ne praviti skandal od svega.
@SivaEminencija portal pa i Klix prenose vijesti a ne kreira događaje.Osim ako nije huškački.