Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam čovjeka on će vam sa ekipom udarit fasadu za dvije sedmice i stavit roze okvire oko prozora. Jeftino a kvalitetno 😁
Sve male muzeje treba staviti pod okrilje ovog, a ne duplicirati Upravu. Koja je svrha postojanja samostalne javne ustanove muzeja A. Izebtegović sa 3 zaposlena, 3 člana Upravnog i još par Nadzornog odbora kojima Kanton daje pare
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Naravno da Historijski muzej zahtjeva ulaganja i dobro je da su na putu obnove. O muzejima : muzejima treba da upravlja struka a dozvolu za otvaranje novoga muzeja takođe treba da da struka/ministarstva/zavodi. Zadnjih nekoliko godina u Sarajevu su pojedinci sa istinskom voljom i inicijativom su otvorili nekoliko muzeja koje je potrebno valorizovati kroz struku a ne apriori davati dozvole.Slično je i u drugim gradovima ali u manjem obimu.
Opet donacije iz sažaljenja umjesto da se utvrdi ko je kriv što je Muzej spao na ovako niske grane. Kriva je naša vlast naravno, ali niko neće odgovarati nego ćemo se praviti da je sve uredu.
Bilo je i vrijeme