Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve škole bi vodile djecu u muzej da su IKADA dobile bilo kakav dopis od tog istog muzeja u kojem ih pozivaaju na posjetu, u kojem ih obavještavaju o novim postavkama i slično! Uhljebili se ljudi u muzeju, dobijali dobre plate iz budzeta, a bukvalno NIŠTA nisu radili. Kad je eto neko zadnji put čuo za neka dešavanja u muzeju prije zatvaranja istog?? Itd.
Idemo raja studenti, pokazimo da se i na nas moze racunati, da se ne svodi sve na kafu! Svaka cast studentskim pohodima promivisanju ovog bitnog dogadaja!
Bravo ministre!