Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubiti trudnu zenu je cin kukavicluka.
koja budala veliča ubicu? mada poznato je ko je gavrilo u Sarajevu... možel i ploča na ćirilici vidovdan udri nedaj?
Kakva glupost, žene oko 50e godine ukaze u klimaks, ali i to je samo generalizacije, stoga je ona i sa 46 mogla itekako ostati trudna, što i govore povjesničari. Mada, šta ti znaš šta je povjesničar, kad su ti izvori šarlatanski mediji koji bi u svakoj normalnoj zemlji bili ugašeni
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Austro-ugarska je bila okupator u našoj zemlji. Mi ih nismo zvali u goste, oni su ovdje došli silom. Ne zbog ljubavi prema nama, nego zbog svog interesa. Izgleda da je danas cool obožavati okupatora i gnušati se mladih koji su se borili za oslobođenje svoje zemlja. Mladih različitih nacionalnosti, da se ne zaboravi. Dođe lik da se šprda s porobljenim teritorijem i mi ga danas žalimo. Nije nam baš dobro zdravstvena slika.
Bas lijrpo.Ponovo se slavi Marcha organizacija iz Srbije : Canada ruka!
Trebalo nam je (pre)dugo ali polako dolazimo sebi. Sada još da vratimo onu divnu inspirativnu ploču o slobodi 🧡
Ovdje su mlađahni chetnici prije rata skidali blatnjave cipele i pokušavali da se uklope u "stope" jazavičara, maštajući kako će i oni jednog dana da rokaju za krst (ne)časni. A nastavak te kulture je došao 90ih. U biti se ovdje određuju granice "sveta" a neko iz vlade KS ih je postavio na latinskoj.
Srbski terorista koji je otjerao dugo cekanu civilizaciju, za kojom je Bosna vapila
Jedino u Sarajevu se slabi i oboljezava stopa srpskog teroriste koji je ubio trudnu zeni.Ova NIPADIJA sam sebe pepelom ogrce.
kako je krenulo uskoro ce spomenik i radovanu dici lafo zbog turizma. nije dzaba svakih 50 god klaonica nad bosnjacima. proslo je 27 god od rata i vec se primijeti tendencija da cemo za jos nekih 20 god sazreti za klanje ko brojler pilici.
Problem nam je što smo danas toliko građanski opredijeljeni, pa nam smeta što je Gavrilo bio Srbin. Onda ga Srbi slave, a Bošnjaci mrze. Da je bio Bošnjak, veličali bi ga Bošnjaci, a Srbi ga ne bi mogli smisliti. Isto vrijedi i za Hrvate. Imali su i Hrvati svojih pucača.
Cetnicki terorista
U mladoj bosni je bilo i Bosnjaka i Hrvata osim Srba cisto da znaju komentatori.
Vratite i ovaj spomenik Ferdinandu....Sto prije.
@Shemso631........ Pa na te sultane se zale oni cije su prababe babe i mame zaplakale.
Seljacina nepismena iz opanaka ubila gospodina
Dakle, u mom Sarajevu postavili spomenik neke vrste teroristi koji je izvrsio atentat i ubio i trudnu ženu ?? Pa imate li imalo dostojanstva ili cete bas sve uraditi radi malo para i sadake ?
Veli Srbin..... pradjed mi se borio protiv Austrijanaca, djed protiv Njemaca, a ja sanjam austrijski ili njemacki pasoš
Gavrilo je terorista i zbog njega je poginulo 20 miliona ljudi.