Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zagreb je izdao Bosnu donekle smo izdali i sami sebe ali kad se trebalo boriti protiv zla predumišljali su se i pravili planove. Isto rade i danas i to je uzrok odlaska omladine sa ovih prostora koja ne dijeli iste ideale i ne želi ponovo u rovove nego hoće da normalno živi. Narod se lako dogovori političari su problem.
@Krkanovic Stjepan Kljujić se javno i otvoreno protivi izboru Komšića i načinu na koji je izabran.
@TiSiMojeVino Stjepan Kljujić je rođen i živi u Sarajevu, s obzirom da su Ustaše osnovane u Sarajevu i da su njihovi redovi bili sačinjeni od Hrvata i Muslimana, ne čudi da je Stjepan Kljujić ustaša.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prvo: Dragan Čović. Drugo: Kardinal Vinko Puljić. Treće: Stjepan Kljujić!!! Ma mogu vam navesti 888 primjera. Nitko vam više ne valja od BiH Hrvata, Bošnjaci. Možda bi se jednom za promjenu trebali i sami pogledati u ogledalo. Nije ogledalo krivo što je ružna slika u koju gledate. A ako neki vide broj 666 u ogledalu, Big Brother is Watching You!!
Nitko vam više ne valja od BiH Hrvata, Bošnjaci. Možda bi se jednom za promjenu trebali pogledati u ogledalo. Nije ogledalo krivo što je ružna slika u koju gledate. Zamislite kada se jednom Kardinalu Vinku Puljiću i bivšem predsjedniku BiH Stjepanu Kljujicu, na ovakav način želi ograničiti slobode govora, i javno se vrijeđaju samo zato što su stali uz svoj ugroženi hrvatski BiH narod, onda možete zamisliti kako običnom hrvatskom BiH građaninu. Ha, Ha, Ha BiH Demokracija
@PosavacSvemijeravno Valja nam Zeljko jer je branio svoj grad i drzavu. Valja nam jer je cestit covjek a ne fasisticko kopile koje vama bolesnicima odgovara kako bi razradjivali i unistavali svoju domovinu za rad ciljeva Hrvatske sa kojom nemate nista zajednicko osim vjere kao sto nemate ni sa Kineskim katolicima. Zeljko ce vam biti predstavnik dok god bude kandidat na izborima. Nakon njega dolazi opet castan covjek a vi cvilite
TOTALNO OGRANICAVANJE SLOBODE GOVORA I DEMOKRATSKOG IZRAZAVANJA STAVOVA (pogotovo Hrvata) U BIH!!! Cenzura na velika vrata!!!
Prvo: Dragan Čović. Drugo: Kardinal Vinko Puljić. Treće: Stjepan Kljujić!!! Nitko vam više ne valja od BiH Hrvata, dragi moji Bošnjaci. Možda bi se jednom za promjenu trebali i sami pogledati u ogledalo. Nije ogledalo krivo što je ružna slika u koju gledate.
Zbog ovog gostovanja danas Stjepana Kljuića na N1-BiH TV, zestoka reakcija DF-a ,,Kljuić o izboru Komšića: Nema nijednog elementa da predstavlja hrvatski narod" Ovdje procitajte izvorni link: http://ba.n1info.com/Vijesti/a302221/Kljuic-o-izboru-Komsica-Nema-nijednog-elementa-da-predstavlja-hrvatski-narod.html
Stranka DF od Zeljka Komsica saziva press konferenciju i izmedu ostalog pise: ,,Demokratska fronta osudila Kljuićeve izjave o izboru Komšića" Ovdje procitajte izvorni link: http://ba.n1info.com/Vijesti/a302309/DF-reagovao-na-izjavu-Kljuica.html
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi manijakalni katolibani su iz Bosne.
STJEPAN KLJUIĆ OSNIVAČ HDZ BIH PO NALOGU FRANJE TUĐMANA VELIKI USTAŠA I HDZ-OVAC NAKON ŠTO GA JE FRANJO TUĐMAN ŠUTNUO I STAVIO ISPRED NJEGA MATU BOBANA POLAHKO SE OKRENUO BOSANSTVU (LAŽNOM NARAVNO) SAD SE ODJEDNOM JAVLJA KAO VELIKI PATRIOTA BOSANSKI NIĐE VEZE DA JE TO URADIO PRIJE 3 GODINE MOŽDA BI GA SHVATIO A OVAKO MOGU SAMO REĆI DA JE NACIONALNI IGRAČ I SAVEZNIK SDA PROTIV JE KOMŠIĆA I NJEGOVOG IZBORA, ZAŠTO KLJUIĆU SVE TI USTASKO EBBEM???
ZASTO SAD KLJUIĆU SDA I HDZ SAVEZNIKU, SADA KADA IH LJEVICA SLAMA??? GOVNARU NACIONALISTIČKI???
A zašto niste objavili onaj dio izjave koja se odnosi na Komšića gdje ga je prozvao za " silovanje" političke volje jednog naroda.
Stjepan Kljujić , rent a Hrvat ... Pogodan za iznajmljivanje za proslave bošnjačkih "obljetnica"...
Kljujic predsjednik je bio zlocinacke HDZ, a kad ga Tudjman sutnuo, onda je zavolio Bosnu i prodavao maglu da je Bosanac patriota, a danas se ponovo sjetio da je ko neki Hrvat , pa udri po izboru Komsica..sve u svemu blefer
BRAVO, POTPISUJEM
Ne može biti bolje ustašama nego što im je sa poturicama. Vrh. Zaslužili su.
@keSeraSerake KITUMI JASI
Zasto si cekao sve ove godine?
Ma niste vi Hrvati vi ste TZV ali ste bisanski katolici.
Evo Hrvata po mjeri Sarajeva, pljuje po Tuđmanu i ne priča protiv Alije. Kad u budućnosti shvat i ako shvati ono što je kardinal Puljić napokon shvatio biti će kasno.
kako ce kamenjarski fasisti ovog nazvat, zeljko je sejdo, ovaj bi mogao bit muzafer? bitno je branit svoje pa makar i fasista bio :)
Bosna i Hercegovina drustvo jednih lica D.D.O .
Upis za chetnike: Ulica Slobodana Milosevica 12, Visegrad Ulica Ratka Mladica 3, Foca Dobrodosle Bosnje u chetnike