Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evaluacije :) Članak inače vrvi od posuđenica, kao da se pisac stidi riječi maternjeg jezika pa nastoji koristiti što više posuđenica, krivo vjerujući da na taj način u očima čitalaca ispada obrazovaniji i važniji nego što stvarno jeste. U narodu koji se želi ponositi svojim jezikom, I.P. kao potpisnik gornjeg članka je upravo pljunuo na maternji jezik.
Veze vi nemate, i jedan i drugi.
.. I RIJEČ REČENA U PUSTINJI OVOJ NEMUŠTA I NIJEMA GUBI SE..
Šta radi Bosanac na stećku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje, nigdje, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili moli. Na kome je prikazan kao sužanj."
bosanac,bosnjak ili bosnjanin?
@kvaternice zidov, jevrej, jehudija...sve je to isto..ko kako voli @hercegovac momcino znas li ti da je Hercegovina dio Bosne, jednako kao i Krajina, Soli, Usora, Travunija, Semberija, Posavina i Vrhbosna..to sto su Turci digli Hercegovinu digli na rang pasaluka zbog izdajnika Ali bega Rizvanbegovica ne daje neku posebnost tom prostoru, jer i sam Herceg Stjepan je za sebe tvrdio da je bosanski velikas i pricao jezikom bosanskim
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
bogumil dubravko ahihih.. ovaj svake druge godine promijeni nacionalnost.