Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE DEVASTIRAJTE HISTORIJU TO JE PROTIV ISTINE JEZERSKI, STARI GRAD KOJI SE DEVASTIRA SVIM PROMJENAMA NASTALIM NAKON TURSKE OKUPACIJE GRADA!
Mora biti lijep i značajan kad su ga Hrvati osnovali. Da mi je samo znati zašto tu nema crkve više?!
Prelijepo mjesto,bio sam u tom kraju.
Inace sam iz Jezerskog i drago mi je sto sam ovu informaciju pronasao i na netu. Bilo je i vrijeme da se ovaj stari grad uvrsti u kulturno-historijsko blago nase zemlje jer to i zasluzuje, bilo svojom dugom historijom ili ljepotom gradnje. Zahvaljujem svim onima koji su ulozili svoj trud i napor na promoviranju ove starovjekovne gradjevine i njenom uvrstavanju u historijsko blago. Toliko raja od mene pa bujrum, navratite.
**bem vam *ater nacionalisticku! Po vama, mi bosanci uopste nismo ljudska bica..'jelde??? PO vama, mi smo hrvati drugog reda...ali se vrijeme promjenilo...sad ste vi bosanci drugog reda...to cisto informativno.
Joj Boze.. pa ova Hrvatska se nekad sirila do Polinezije na istoku, na zapadu do Velike Britanije, na Sjeveru je Hrvatska obuhvatala dijelove danasnje Norveske, a prvi bijeli ljudi u Juznoj Africi su bili misionari iz Like. Jao Boze...ta Hrvatska je stvarno nekad bilo carstvo. Sto nije poznato: Hrvatsko carstvo je bilo vece i od Grckog, i od Rimskog i od Osmanskog. Najstariji covjek na planeti sto su fosili nadjeni pripadali su jednom Hrvatu. Hrvat je izumio i vatru i tocak . Sila bozija...i bog je Hrvat!
halo debiil manite se normalnog svijeta........maaaaaaaarrrrrrsssssss nije ovo za vas
simo konju jedan šumski.
e **bem vasu primitivnu narav. idite na neku planincugu pa pomrite svi vec jednom, dosta nam je takvih prepucavanja vise. niste interesantni. kupite papirice oko vase skole
E dobar grad nema sta moram pornic snimiti ovdje ima dobrih stenchuga za akciju.
koji je to ENTITET? SAMO PITAM
Ko si ba ti? Što se ti petljaš u našu vezu, jebem te usta.
Ako je bila katolicka crkva ne znaci da je hrvatski kraj,bosanski katolici se tada nisu ni nazivali Hrvatima. Simo jes`ovdje si nam ga pusio
Naravno da je stari hrvatski kraj. Bio . Jako davno. Mogao je opet da bude, ali vi glupi svi posli za skutorima. Evo vam sad kurac. I skutori.Zbog toga vas (nazalost) nece ni biti u Bosni za koju godinu
Meli, jel to onda kad si mi pušila?