Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj evropska komisija, gdje je sad Turska? a ya oni ne finansiraju druge kulturoloske identitete...
pa nemojmo sad dirat nasu tradiciju. Gdje`s u nesto ulagat kad mi volimo onu izreku: Sto vjesi to i otpada i nismo mi ti kojima je stalo da se ocuva starina i istorija i da se nesto popravlja/obnavlja osim ako nisu u pitanju strani volonteri pa da nam pociste korita rijeka jer smo mi zauzeti i puno radimo.
meni nekako ovaj namjestaj ne ide uz ovog vojnika, ni ovaj tepih.... tada se nisu koristili tepisi vec dugi stolovi i klupe ili stolice.. ne znam nekako su pomijesali vrijeme
Gluposti