Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista talentovan glumac!
što nije klixov novinarčić malo istražio ko je ovaj lik pa tek onda vidio hoće li ga staviti u kulturu. bolje da si stavio cecu ona bar drži do onoga šta kaže za razliku od ovakvih beskičmenjaka.
https://www.youtube.com/watch?v=HOFqoy1AEpM evo joj jedan video četnika....
@KSAhunterr svako ko huška narode na ratove i nemire je ljudsko smeće, bio on 'moj' ili 'tvoj' svejedno je... mislim da bi to trebalo biti jasno norlom i realnom čovjeku. ja nikada nisam gutića doživljavao kao četnika, uživao sam gledajući Šojića i zaista sam bio razočaran kada sam vidio ovaj video... na stranu i talenat i nacionalnost i sve, al ovo nije ljudsko ponašanje....
@Novi Dan *normalnom
Ja se neprestano vaćam s tendencije,ako ja mogu da se vaćam moraćete i vi da se vaćate... :) Legenda, Hollywood mu nije dorastao .
https://www.youtube.com/watch?v=krsmEhDmuLQ pa ga vi i dalje veličajte....
@trpač nije droga, ovo je nešto drugo izgleda... https://www.youtube.com/watch?v=HOFqoy1AEpM
@NilusSergei od ljudi koji počine genocid, pa ga još i slave ne čudi ovakav komentar... čega se pametan stidi, budala se time ponosi... vazda bilo... PS jesu li ti slova na tastaturi ćirilična ili latinična? onako me zanima....
sto gledate ovog cetnikaaa
Eh, ko bi prije 30 god mislio da ce nam sojica biti na sve strane da nam kroje kapu