Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam isto gledao predstavu u Soveniij i bila je puno puta bolja nego sto kazu na reklami (spektakl je - iako to nije najvaznia stvar). Muziika, gluma i koreografije su fenomenalni i svaka cast Pasovicu sto ih dovodi u ovu nasu kasabu. Financial times se slaze sa mnom: http://www.ft.com/cms/s/2/15936ec0-3f75-11e0-a1ba-00144feabdc0.html#axzz1IelkpfbB
možda je još bolja opcija koncert Lajbaha bez predstavaS
Ja bi koncert Laibach između dvije predstave.
http://www.ezadar.hr/clanak/europa-danas-blef-na-valu-krlezomanije
predstava NIJE naišla na odličan prijem kritike. Hoćete link?
za predstavu se moze reci da je spektakl tek nakon sto je odrzana. ne znam zasto vam trebaju ovakvi naslovi. vasa je funkcija, dragi Sa-X.ovci, informiranje javnosti a niste tu u sluzbi PR-a opskurnih manifestacija cija je glavna funkcija trosenje para poreznih obveznika. predstavu sam gledala pa znam o cemu pricam a i vi cete se uvjeriti kad je pogledate.