Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo je bilo poznato kao grad u kojem nema 'celebrity-a'. U Sarajevu je potpuno normalno da sjedeš na kafu, a za stolom do tebe sjedi bilo koja osoba iz javnog života (i samo im papci traže autograme i peglaju ih da se slikaju). Ovako je uvijek bilo u Sarajevu i ovako ima da ostane!
Sarajevski rep je konZa
HOČEMO JOVANA JARANE NA CRVENOM TEPIHU JARANE ZASLUŽIJO JE ONTO JARANE
namjera mi je otvoriti u SA prvi gay club i prvi staracki dom za gay populaciju . sto mislite postovani gradjani i gradjanke?
Bozo osjeci sebi kitu,dosta si sramotio muski rod.
Ti si dodik ljakse iz laktasa!!!! Jedni od rijetkih normalni na ovogodisnje SFF ovo se mora ispratit!!! Samo koji ce qrac onaj Bozo bolest u filmu?????
"Ideja iza Soul Traina je patent rođen na Balkanu, prije ostatka svijeta. Kada prosječni muzičari sebe nafuraju da su nešto!
Tebi je Billain prosjecni muzicar? iskreno prijatelju nisi normalan, raspitaj se sta covjek pravi i kako radi. ccc
Dok ja njega ne vidim na Bilbord top 100 on je karina 😜
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E Frenki mi je baš onako za crvenog tepiha, on i Fahro za rukice da se drže i slikaju... pa poslije toga neku zgradu zapale, npr Narodno pozorište...
Sve gori od goreg dolaze.
IMATEL VI VOZACKU ZA TO DE VI MENI RECITE
ZALJEPILI POSTERE A NIDJE ONAJ POSTER P NEMA
ko su ovi braco moja
Ja svako vece molim boga da zemlja bude uredjena i da kultura dodje na taj nivo da ovi diletanti onda pokazu svoje diletantsvo, jer su neuki, antisluhisti i egocentrici. Kad vidis ko snima filmove, sve ti je jasno na kojem stadiju nam je kultura.
Frenkie gigant!