Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu dzaba bili po zatvorima. a sad nas zatvorenici vode. i zivot nam kroje oni sto bi trebali biti u zatvoru.
hihih sto komunisti fale jedni druge sa-x i dani hahahaha komunjare bili i ostali, dok su Alija i Tunjo sjedili po zatvorima, ovi koji su se \"drznuli\" bili su po savezima i komesarijatima hahahaha , pa danas jedni drugima drze hvale i uvaljuju jedni drugima nagrade hahahaha komedija se nastavlja
Snjezanu licno ne poznajem, ali vec dugo vremena pratim njezine tekstove (pogotovo kolumne), a citao sam i zbirku pripovijetki \"Sanduk po mjeri\", pa mogu reci (ono sto se vidi iz njezinih tekstova) da se radi o izuzetnoj i jako duhovitoj osobi. Ono sto je meni cinilo posebno zadovoljstvo je citati u Oslobodjenju kolumne Snjezane Mulic i Fadile Nure Haver, pa sam se jako razalostio kada su se u Oslobodjenju (urednistvo) desile neke smjene, pa su brojni autori, medju kojima je i Snjezana ostali, bez kolumni. Ja Snjezani zelim sve najbolje u buducem radu, i naravno, jedva cekam novu knjigu.
tačno, ono što vrijedi to su njene sise, a priča je nategnuta i može da pukne iz svake pozicije. očito je dama nečije \"fino\" dijete pa je negdje gura u kulturnjake, a ona radi u banci za dobre pare. dakle, ocjena je negativna osim... cica! :)
Preduga prića, nema se kad ni čitati a gđica je u prvi plan isturila grudi ko prava prostakuša, vjerovatno misleći da je moderna,ko zna...možda glumi!
moj komentar non stop brisu zato sto sam napisao da joj je dobra sisa!
ne razumijem o cemu ovaj karllj pise. koje novine? pa zar ne zna da cita. zena je nekad radila za nase dane i za dane. vise ne radi. i nije Lagundzija, nego Lagumzija. svasta!
Najgluplje novine na planeti, Rade na isti nacin kao i najgluplja emisija na planeti \"60 minuta\". Naravno kako Lagundzija kaze (tj. SDP jer je SDP firma gospodina Lagundžije). Pa oni su izmislil terorizam u Bosni i Hercegovini..........
Stovana damo, vrlo ste u krivu glede konstatacije da smo,,mi\'\' promijenili sebe kako bi sei prilagodili ,,njima\'\' - Pokusajte analiticki pristupiti proucavanju imperijalisticke sile koja postavlja podobne predsjednike (Arafat, Beloruskoni, Sadam, ex Yu i danasnji bh predsjednici, Bush, etc.) na njima zanimljive strateske pozicije, odnosno drzave. Dakle ,,mi\'\' kao ni svi drugi LJUDI nismo ni gori ni bolji jedni od drugih - dobri su ili losi samo ,,demonktatski\'\' izabrani predsjednici - kod nas ,,samo\'\' - trojica - i tek tada kada (vi ili bilo ko drugi) budete imali toliko mudrosti dati (ne konkretnu pomoc) nego barem insinuativan recept - kako skinuti sa vlasti barem jednu od vec sest karika koje se kace za lanac koji su skovali - culi ste za dejtonski mirovni sporazum - i tek tada necete biti jos jedna u predugom nizu dijagnosticara - koji osim kritike ne zna prav(n)i lijek, a sto vas svrstava u iste one (cudne) LJUDE koji nisu kao ostali a koje kritikujete.
Ako je knjiga sanduk po mjeri dobra knjiga a jeste tako je i ovaj intervju urađen po mjeri.Volio bih kad bi neki takozvani novinari a bogami i književnici pročitali ovaj intervju.Snežo tebi sve najbolje u daljnjem radu, nadam se da se još nije rodio krojač za naš sanduk po mjeri.
Ne znam kakva je kao pisac, ali je jako cijenim kao novinara i radujem se njenom uspjehu. Asime, odlican intervju. Zanimljiv onaj dio o bivsim profesorima i uglednicima drustva, a ustvari monstroumima koji su se uspjesno skrivali.