Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve više i više u našem divnom Sarajevu imamo kritičara bez mozga,koji ni Bajku ne mogu prokomentarisati a da to ne bude na nacionalističkoj osnovi. Naša budučnost će biti svijetla jer našu djecu učimo da je \"Sniježana\" bože moj srpsko ime, pa tako ona mora po šerijatu da promjeni ime u snjeguljica. A Hans Kristijan Andersen da otklanja šest vakata u đamiji, ovo ono, da bi mogli, da prikazujemo priču o dobru i zlu za djecu. Samo za našu budučnost, a to su naša djeca.
nije svaki drugi,nego svaki :) do nedavno bila jedina ´´pismena´´ kafana u gradu,al sad ,kao i svugdje, papci poceli izalzit i nije vise to to
u \"Bosni\" predstava hahha... pa tamo leshiona od alkohola svaki drugi dan :)
Snjeguljica i sedam joj ga patuljaka
* * * * Snjeguljica? zar nije SNJezana bilo prije rata?! to je nasa bh varijanta s obziroma da je u srbiji SNezana(znaci nema komentara tipa da smo nesto morali i sl sranja)
Zar ovo nije protuzakonito kao i Deda Mraz?! :)))) @nikonekonegd... Odlican ti je \"prevod\" :)
Semihica i sedam malih insana.