Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozel biti normalan komentar bez toga ¨konju¨nidje veze
sejdefu majka budjase
konju... ja sam davnih sezdesetih svezo dvan'est atova za stubove jednog rimskog muzeja i time se proslavio pa ti vidi, konju jedan...
ma velika zvijezda taj jadniks ko u nelisa nikad nitko nije cuo za njega prije, a nama je ovdje najveca zvijezda... svaka mu cast, poredao je knjige na vrata!!!!!!!!!!!!!!!
to konju, jebalo ih sviju stado konja u supak!
konju ti si konj
rječju - papci
interesantnije im je prepucavanje,provociranje... i svi se pale na to ;)
svaka cast konju
Jashta niko nije ni A reko o izlozbi, al kad treba pricat o Hrvatima, Srbima i Bosnjacima svi ste zavrsili fakultete, svi ste doktori nauka, majku da vam jebem primitivnu!