Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da je doslo do erozije morala i propasti kulture, pa dovoljno je upaliti TV, nekad je na TV postojao Skolski program sa emisijama kojima se moglo mnogo sta pametnog nauciti a danas se emituju debilske emisije ciji je cilj zaglupljivanje naroda jer je onda lakse njime manipulisati. A muzika, dovoljno je reci da je Jelena Karleusa "velika zvijezda" (a nema blage sa pjevanjem i maznula je SVE pjesme) je posebna prica. I jos doticna spodoba savjetuje roditeljima da ne vakcinisu djecu!
Podrška Gorčinu ! NEkad smo u vrijeme navodno zlog komunizma imali dosta ovakvih manifestacija a turbo-folk i slično su plaćali posebni porez na ŠUND ! Danas SU SAMO KLADIONICE OSLOBEĐENE POREZA a turbo folkom se peru pare putem nezavisnih TVa. I ko onda plaća porez ? Pa SAMO OVAKVE MANIFESTACIJE i nije ni čudo što se gase !