Djelo Pijaca ide u galeriju GM
18
Slika Natalije Cimeše prodata za 60.000 eura
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo objavljen je i demant ove vijesti. http://volimtuzlu.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=2891:demant-envera-mandia&catid=65:vijesti&Itemid=187
Pa nije ni mnogo kvadratni metar 3ooo €
Ja bi bolje nacrto\' ovu pijacu, maksimum sve bi kostalo 10 eura sa dostavom.
Pa samo se treba zapitati: Kako to da je Enver Mandžić kupio sliku a promocija u BKC-u a ne u njegovoj galeriji i muzeju? Za netačnost ovih navoda znam iz provjerenih izvora. Ovim je samo umjetnica dobila besplatnu promociju i sebi podigla cijenu.
Pranje para !!!
Enver Mandžić nikada nije kupio, niti je vlasnik niti posjednik slike za koju je navedeno da je kupljena za 60 000 eura. Ovdje je riječ o samopromociji.
Ne treba puno da se skonta kako se ovdje radi o pranju novca. Mandzic naplatio od kakve fondacije, a onda sa ovom Cimesa podijelio lovu.
180 x 11 metara ? wtf tinyurl.com/d7ky5ek
ovako ti izgleda jedna jadna drzava u kojoj penziner dobiva 150 eura a neki privatni kunst daje 60hiljada evrica za komad platna ... nije anrodu do kulture :D
odakle ti lova frajeru da ovu skrabotinu platis 60tisuca eura odnosno 120 hiljada maraka