Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo super, samo mogla se ta tramvajska prikolica bar četkicom prefarbati.
44 mjeseca svakodnevnog bombardovanja i slobodnog ubijanja civila, preko 500.000 ispaljenih granata, 14.000 ubijenih civila, 1601 djece, granatirane bolnice, porodilista, poruseni historijski, vjerski, nacionalni spomenici Bosnjackog naroda, embargo na oruzje, blokada lijekova i hrane, bez struje, bez vode i zaboravljeni od ostatka svijeta. Ne zaboravite najduzu opsadu u Evropi i genocidnu agresiju srpskih pravoslavnih terorista
@SamoRealnoDruze najžalosnije što ipak ima idiota koji ne žele da se suoče sa istinom i udaraju ti minuse. ovi minusi (35%) su dokaz sa kim dijelimo ovo nebo iznad naše najljepše domovine, a to je Bosna i Hercegovina. Ovi minusi su dokaz da idalje tinja agresorska vatra i da isti oni i njihova djeca koji su pucali, klali, silovali i ubijali, nisu odustali od dijeljenja Bosne i Hercegovine i etničkog čišćenja.
Divno sranje za pranje para iz budžeta
vidi sameta
Postolje skulpture je dio tramvaja koji je izgorio 1992. i on je u izvornom stanju iz ratnog perioda opsade Sarajeva, najduze opsade u novijoj evropskoj istoriji.
Nismo svjesni kolika je pobjeda uspjesna odbrana Sarajeva, mada mislim da vise okupatore boli poraz jer za toliko vremena nisu uspjeli pokorit Sarajevo niti ce ikad.
Super izgleda i svaka čast umjetnici što je ovo uradila pod opsadom. Ovakve stvari u ratu puno pomažu da se ostane koliko toliko normalan.
Srce za umjetnicu i njene skulpture!
Najezim se gdje je bila njemacka 25 godina nakon drugog svjetskog rata koja je bila agresor, a gdje je BIH. Sve je ovo super, ali sama cinjenica da je 25 godina proslo eeeheeej 25 godina, i nama nije nista bolje treba ovo sve govnjivom motkom, sve i zelene i crvene i plave i crne ... ovce jarane ovce
Njemacka je bila i prije rata. A poslije je ogromna sredstva za obnovu
Vala baš se i osječam kao konj..... Ono, namagarčen kao konj......
Ibrahim na lošoj drogi definitivno...
Mogli ste obojit malo tu prikolicu uhljebi raspali
@tony187 cilj je bio podstaknuti razmisljanje na destrukciju koju su uzrokovali srpski teroristi tokom opsade
Ovo je neđe stajalo
Vidi hrđe na vagonu sve u cilju umjetnosti.
sve ok ali gledaj ovaj tram sta je ovo ba :S