Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sinane alimane legendo
Evo jedinstvene prilike da bh. dijaspora poslusa nekog drugog Sinana! JUPI! :D Sad bih tamo spinovao po "sijelima" - Sinan is in the town :D Zamislite tipicnog dijasporca: htio slusat Sakica, a naletio na Alimanovica :=) Science fiction -oni sviraju, ja se patim, pokusavam da shvatim DZEEEZZZ :) https://www.youtube.com/watch?v=5kqWiZi78Jo
Joj, Klix, niste trebali staviti prezime covjeku u najavi clanka -mozda bi se par ljubitelja Sinana Sakica nafatalo, pa zalutalo :D Sinan Alimanovic -kapa dole, majstore!
Svjetsko a NASE! 😊
Svjetsko a NASE 😊
svjetska klasa jer ostali dio svijeta zna cijeniti umjetnika, ne do bog da je kod nas..
Prvo bih iskoristio priliku da ispravno napišem, velikim slovom Sinan. A drugo bi bilo, svaka čast Sinane, legendo iz Indexa!
Pozdrav svima u studiju i režiji, može muzička želja? Nešto po Vašem izboru! :D I može još jedan maxuz Selam? Selamim tetku u Prnjavoru iželim joj sretno oteljenje krave! :D I pozdrav za mene i ženu u dnevnom!
To prepuštam tebi! :P
Bravo ljudino.