Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda je mnogo bolje svima onima koji tebe nisu upoznali, tipicni kameleon i partijski klaun
Mora da si mislio na Nemanju, on će tebi pomoći da se kazne ubice,a poslije možete zajedno napraviti film. Onako iskreno, vala si se natlapio o svemu i svačemu ovih godina nikakve koristi od toga.
Imali još i jedan politički lider da mu ovaj mali pajcek nije dao bulje. Čak je i Šćepo imo priliku da ga zahankr. Najbolje da mu nemanja da kolibu na Zlatiboru a Mirandica bi mogla da kuha sarme i čvarke.
sta li ti uzimas?
Kršite slobodu govora na ovoj stranice, jer nedate da napljujemo ovo prase....... nadamo se da ćemo imati više slobode i prava na ovoj stranici da se izjasnimo slobodno. Kako ćemo za Europu ako nemamo pravo glasa
E moj AbdulaSHe, koje si ti magare od covjeka to svijet jos nije vidio. Teska srca ovo govorim osobi koja je godina moga oca i zaista me stid al\' moradoh. Neka si ti prijatelj sa srbima , i ja sam i ponosan sam na to, al\' biti prijatelj sa onim izmetom, to ti nikad ne mogu oprostiti, a vjerujem ni vecina ljudi iz zemlje u kojoj si ponikao.
Bio se kod jednog nedavno Sidrane,srami se i nekako si brzi sagorio.Dosta me podsjecas na onog GLUMCA,ministra Emira Hadzihafizovica...
Dr. Eso...komsija, prijatelj, humanista i nadasve LJUDINA...ostaces nam u vjecnom sjecanju DRAGI PRIJATELJU...
Koda sam ga ja karao
Pravi krmak, jedac g o v a n a , kako se samo utovio hrokhrok , hrok,
K.r.m.k.a.. t.r.e.b.a.. p.r.o.t.je.r.a.t.i.. i.. s.v.u. .m.u.. f.a.m.i.l.i.ju..nek ide svome pajdasu nemanji l.o.j.a.v.o.m.
Dizte se dizte c.e.tnici velika se borba sprema !!! Evo Ero dolazi da vam J.E.B.B.E Keve od redaaaaa!!!!
idi kod nemanje ye.b.o ti on familiju pendavu!
baš te briga, stigao si upoznati Radončića