Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takva skromnost a takav kapacitet i mozak. Zaista ce se tesko slican roditi
Saleme, pita babo kako si.' - 'Eh, kako sam? U glavi mi šumi, dva rebra slomljena, na noge više ne mogu... Evo sad i bubrezi.' - 'Ma ne mogu ja to sve to upamtiti, ja ću reći da si već umro.. TO JE JEDNO OD MNOGIH UMJETNIČKIH DJELA NAŠEG ABDULAHA PO KOM ĆE GA PAMTITI CJELA BIH VJEČNO...
treba nam sad svima zadatak otići u Goražde na dženazu ovom ljudini
Da ti Allah dž.š. podari lijepi džennet dobri čovječe!!! Tvoja djela su ostala iza tebe i to je tvoje najveće bogatstvo. Bosnu i Hercegovinu si nosio ponosno po čitavom svijetu i Bošnjake predstavio u najboljem svijetlu. Hvala ti. " Saleme, pita babo kako si?...."
veliki Abdulah Sidran je samo jedan od dokaza da postojanosti DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE , NEKA TI JE VJEČNA SLAVA I HVALA VELIKI COVJEČE, zauvijek ćemo te pamtiti !
Šta si ti mislio da mi ovdje zbog pizde hapsimo ? Šta si reko ? Nisi još, al neće te Bog spasit ! Slušaj šura ... to su dijalozi a kakav Salem i bakrači i bubrezi Itd.
Sidran i hoce ostati kao historiska licnost, a ovi sto su ga tretirali kao stoku za 50 godina se nece ni rodbina sjecati.
Veliki um, jadna nam majka kakve generacije dolaze
Velikih umova je bilo i prije a bit će i poslije. Jer veliki umovi se ne stvaraju oni se rode. Loše obrazovanje i sistem će stvoriti dosta lošeg kadra i generacija ali veliki umovi ne dolaze iz tih. Oni se sami izdvoje i ništa ih ne može sputati. Bosna i Hecegovina ih je uvijek imala i imat će.
Legenda Bosne i Hercegovine, jos puno ce vode Bosnom, Drinom i Neretvom proteci da se pojavi neko slican njemu
velikan svoga vremena, rahmet ti duši
...odlazi teska industrija...
Neka ti je rahmet,veliki čovječe😟😥
Definitivno najveci…
Najveći naš, Avdo❤️
Kako odlaze prebrzo intelktualci , a na zalost ni na vidiiku novih nema. Jala buba, cana, jana u 22 stoljecu