Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebo vas SFF!!! Organizuju partije u naseljenim podrucjima u vrijeme dok i ono malo postenih i radnih ljudi pokusava da se odmori. Zovem muriju u 0.45 sati da ih pitam zasto dozvoljavaju tako glasnu muziku, a murija mi kaze da oni ne mogu nista jer ovi iz SFF-a imaju sve dozvole od kantona da pustaju muziku glasnu koliko god zele do cak 2 sata iza ponoci. pa koji su to mocnici koji mogu da se poigravaju ljudskim sudbinama. sto je najgore ta muzika tresti za nekih 10-tak pijanih i nadrogiranih kretena. pa ne mogu da vjerujem da se SFF organizuje samo da bi se neko mogao izivljavati nad postenim svijetom. ako je film festival nek onda sve ostane u kino salama, a ne ovako maltretirati ljude koji moraju raditi.
dobre ba ove albanke, jel bi hin natakeo? ja bi, svega mi
extra film--cijenator.ba
reditelja Bujara Alimanija- jel i on jedan on najpopularnijih redatelja u europi i svijetu, samo mi seljaci nikad nismo culi za njega.