Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja sam prošetala danas na svom smeđem tepihu
Jel bio oprasen?
u stiklama ili na koljenima, princezo? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Mala je nekome u Klixu dala :D VIŠE NEGO OČIGLEDNO :D
e moj casanova..krades sve lopove...:D
Mozda je i usput neki novi pornic najavila :)
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Sto je namazan ovaj cvikeras, sve malo pomalo on nju za guzu uhvati.
Ko je ova prikaza sa Severinom? Molim da mu zabrani pristup Sarajevu, a ne festivalu.
Himna u TZ https://m.youtube.com/watch?v=qVo0ilgIUqU
Jao sto volim ove moralne vertikale sto Severinu nazivaju raznim imenima. Pa dragi muskarci bolje vam je da obratite paznju na zene iz svog okruzenja, mozda rade isto sto i Sevka, samo nisu poznate pa mediji ne obracaju paznju na njih. Dok vi ovamo trosite vrijeme na komentare o Sevki, sta rade vase cure, zene, sestre, necu reci majke da nekog ne uvrijedim?
Ona je kriva sto je radila sve sto i bilo koja druga zena radi a on koji je usput snimao i varao svoju zenu on je kao cool.
Pa ona se uopste ne kaje sto je to uradila, a i ako se kaje to ne pokazuje. Mene licno nervira sto to isto radi 90 % komentatora na klixu, a razlika je sto nisu snimljeni i nisu javna licnost.
Severina , ruke mi otpadoshe. ..:)
Sad kao treba da je smatramo divom jer ima "film" iza sebe i poneku cajku ?
Ah, ta Ševerina...
SFF = praonica para Mirsada Purivatre i ostale SDP-ove elite
parada pedera i kiča...
Planirala je i duet s mojim qurcem. Kaže da joj je čast sarađivati sa takvim gospodinom. Nezvanično, on je izjavio da nije ljubitelj turbo-folk muzike ali će napraviti iznimku kako bi se malo zabavio.
Ima bolji snimaka od Seve od ovoga...
upalila samo 4 chakre
Znači došla danas "mi" u hotel Europa ( gdje radim kao volonter ), koja karizma od nje izlazi, kakva kultura, te ne ulazi nešto specijalno obučena da čovjek kaže "vau". I naglasak, pih
sta je reci sa jambolijom...sigurno je citala komentare na klixu,pa odlucila da pokrije sve hh :3
Zito rano,Severina sreco moja,nek pricaju sta hoce ja bi sad onu koju zenturacu supiro bez A ,eh kad bi ti,eh kad bi ri rekla mi Volim Teee :)