Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi nas Damire. Bog ti dao zdravje i bolju pamet. Vec sam ti piso a ti nehajes ni na ovaj vliki svijet mislis 'sta oni znaju'. Na svu srecu ti si tako malehan i beznacajan da nemeres oskrnaviti nasu diku i legitimaciju 'SEVDAH'. Slusaj novu malu raju.....Bublina Caticku, Kapetanushu, Huskaricku...... kako pljevadu pa ponavljaj i uci, treniraj u sobi sam i moli dragog Allaha da PROZUKNES i tebe podari pa do uzmognes zasevdisat. Sevdisanje je privilegija i nije za svakog u ovom sramnom dujnjaluku dze gamad vlada a gologuzani i kriminalci vladaju a prozukli pljevaju. Treniraj i samo treniraj dok nebudes spreman da izletis medju ljude a do tada miran bidni i nezajebaji ljude. Znam ja kojom je linijom doso taj ugovor.................Amin
bravo momci
"Prelijepi su".... ne daju gledati u sebe u pm-...
Uz duzno postovanje prema njegovom djedu Zaimu,njemu bi zabranio da pjeva. Bas me ono zaboli stomak,kad mu cujem ono zavijanje kroz nos.
Prava Turska glava.
Vrhunski muzičari!