Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo istina..ako mi je rodzeni otac kriv neka se zna..zločin je zločin ma koga počinio..
Nastavlja se SANU agenda izjedačavanja zločinaca i žrtava.
pokušavaju dokazati da su u ratu svi bili isti, da oni nisu ništa posebno lošiji. Međutim razmjera zločina koje su oni počinili je enormno veća, groznija, sistematski organizovana i planirana za razliku od pojedinih slučajeva samostalnih aktera sa naše strane. To je dokazao i međunarodni sud u Hagu
@TopListaDemagogista 931 civil i 121 dijete Od tkz armije bih - ovo su brojevi kojima UZP HVO nemoze konkurirat
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bosnjaci su civilizacijski svjetlosnim godinama ispred ostalih naroda u BiH.
Da jesu, ne bi bilo ove predstave.
pojedinci..kao narod pokazu nam to izbori.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sejo je veliki čovjek. Veliki borac, pedagog ali prije svega drug. Radio je i ptedstave o Srebrenici i uvijek na prvom mjestu su bili ljudi iz tih mjesta u njegovim djelima, nikakve ideologije ili zastave. Bravo Sejo!
jako i ljudski! respekt.
Idiote, takvi uslovi se nikada neće steći.
Sa takvima kao ti, teško. Ipak ima još normalnih ljudi.
Aj bar ima još poneko normalan. Svaka čast 👍