Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjesme Flory Jagode, bile one njene autorske ili tradicionalne, meni su ponajljepša muzička ostvarenja uopće! Tako jednostavna, a opet, nekako interesantna, neobična, istovremeno kao da ste to sve već slušali...ne znam....tešto opisati... Dodatni plus je doprinos očuvanju tog melosa kojim se i mi danas dičimo...prekrasno...Bravo Jagoda, hvala Vam na tome...
kur.va prezivjela jasenovac
kakav si ti idiot. klasican primjer jednog idiota koji između ušiju ima jednu žicu...ali vrlo tanku...vrlo tanku
@ Stepa i ja sam balija...i tebi i nasicti porucujem da mi se napušite kurtza balijskog...stoko nenormalna
awwwwwwwwww ... ma mrš
Jedna stvar mi nikad neće biti jasna, pa ti jevreji koji su preživjeli sve te strahote žive po 100 godina. Zanimljivo ima i nacista koji su bili dugovječni.
Jedna virtualna ruza za pravu damu.
jah,i?
...promače ti sulejman veličanstveni :)
Josh traje
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
respect.