Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I valjao su prva tri SFF. Sad ovo samo rade da se bude viden , a ko gleda film!!
...kad bi ja i vama i avazu vise ista vjerovao.. ...isto tako slike makarske prije par sedmica...kao puste i prazne ... a onda ja FIZICKI ODEM DOLE...I VIDIM DRUGACIJU SLIKU ....pa onda price kako na granici hrvati vako nako rade... a ja godisnje predjem granicu jedno 15 puta i to zadnjih 20 godina! i nista nije onako kako izjavite koga huskate? sta je vas cilj? koja vam je ovo usrana propaganda? PIH imate samo srece sto je toliko svijeta u bih bez novca nije nigdje hodalo i ne moze pa pada na vase stranacke ublehaske price!
Cujem da su pare namjenjene za regres pojedinih kantonalnih ustanova preraspodijeljeni za SFF,pitam se ima li istinr u tome? Ako je vec tako onda sam i ja jedan od organizatora,hocu li bar akreditaciju dobiti???
"Kazali su Feni u ovom hotelu" rece "novinar" jedno 6-7 puta.
Masala
Ima kod mene kući slobodnih mjesta,ukoliko recimo Eva Mendez bude trebala doći a ne nađe smještaj...