Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pisac, napisel se sta? zipa vugla od Gljivine teki, ha ha ha
U državi u kojoj je 30% stanovništa nepismeno, a od ostalih 75% nije pročitalo više od obavezne školske lektire, vjerovatno ima stotinjak ljudi koji su ČULI za Camusa i možda dvesetak koji su NEŠTO njegovo pročitali - par studenata i MOŽDA par profesora filozofije. To sve u državi u kojoj je normalno AGENCIJSKU VIJEST početi banalnostima kao što je prva rečenica drugog pasusa: "Camus je poznat po karakterističnom stilu pisanja i tematikama svojih djela." KOJI PISAC nije poznat po "karakterističnom stilu" (osim ako nije plagijator) ili po "tematiKAMA" svojih (VALJDA TUĐIH??) djela? O gramatici ne treba ni govoriti: "Camus je /.../ nakon njegove /valjda SVOJE?/ smrti postao je Nobelovac koji je nakon dobivanja nagrade najkraće živio. A mogli biste malo naučiti u razliku između "nakon" i "poslije". Ja znam da se u šestom osnovne ne radi Camus, ali vam zato na raspolaganju stoji internet, a bogami i pravopis, pa nek je i Halilovićev.
@@Stranac idi, Mora da si jako pametan kad citiras Nazifa Gljivu!
Yebo ti Gljiva i takvi propali dzeparosi i pjevaci nanu.
Citiram Nazifa Gljivu kad su ga pitali tkz znalci i koje kakvi mudraci kao ovaj "stranac" ,dali narodnjaci citaju romane?Gljiva odgovara tom papku ,dali je on procitao roman ( pa izvadi stos iz dzepa) od 50000 hiljada maraka pa ga zvekne po glavi.
Sigurno veliki broj sadasnjih stanovnika Sadaka Citija tj. Najnovijeg Pazara zna ko je bio Albert Camus.Najmanje 0,003%
L'etranger