Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicno, prvo Muzej ARS AEVI sad Berberov, Skaka zna zadovoljiti sve aspekte zivota ljudi, ekonomski (zicara), umjetnicki (muzeji), sportske (EYOF) itd....
Za Berbera ima, za Maka nema. Nije to lijepo!
Vidi, on je Bakirov miljenik, to se dokazalo... a ne znam jesi li čitao Makova djela, pročitaj npr. "Dan sedmi dan odmora" pa će ti biti jasno zbog čega nema mjesta...
"U toku su razgovori sa arhitektima koji će ponuditi idejno rješenje izgleda muzeja" U normalnim zemljama se raspiše konkurs a ne razgovara SDA berberin uz pomoć čuvenog arhitekte Izetbegovća.
Mersad Berber koji je za vrijeme najžešće hrvatske agresije na Bosnu i Hercegovinu iz udobne topline Zagreba pozivao Aliju da umiri "muslimanske ekstremiste". Ne osporavajući njegovu umjetničku vrijednost, on kao ličnost apsolutno ne posjeduje kvalitete da bi mu Bošnjaci pravili muzeje. Džabe ti sve, ako si izdajica svog naroda. Ali kao da se stari antifašista Skaka razumije u te stvari.