Komentari (328)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada Nikola Tesla vidi kakvi "buzdovani" izlaze u "Teslu" hvatat će se noge. Pored toga u Sarajevu naučnici već odavno nisu zanimljivi, sada su cool oni što pljačkaju banke.
@SrbiRomi ne lupetaj garavi..Tesla nije rodjen u HR jer HR tad nije ni postojala. Rodjen je u vojnoj (carskoj) krajini, austrougarskoj monarhiji. Otac Milutin je bio srpski pop kao i deda sa majcine strane. Njegova poslednja zelja je bila da bude sahranjen uz pesmu tamo daleko https://www.youtube.com/watch?v=StDPvNWBCZQ
@SrbiRomi Ako ćemo realno on nije rođen u Hrvatskoj nego u Austrougarskoj. Srbija ga valjda prisvaja, jer je po etničkoj pripadnosti pavoslavac ili ti ga po novom Srbin.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Tako to krene, šema poznata u provjerena. Prvo ispred kafane napraviš nešto novo, onda par stolica, dogodine napraviš trijem sa tepihom i natkriješ. Sljedeće godine postavi se stolarija, a Tesla i par stolica opet ispred. Pa onda opet bašta, pa natkrij, i tako dalje.
Znao sam da je Bošnjak
sto si blokiro trotoar skulpturom stojicu?
Genijalna ideja. Sarajevo moje, vrati ugled i imidz grada otvorenog duha i uma.
kako se zvala krava Nikole Tesle? Zarulja
Ne petljajte Teslu u nacionalističke prepirke bolidi jedni.
samo nam on nedostaje.. covjek iz Hrvatske..sta ce nam Teslina skulptura?
Šminka!
" Hrvatska Lika" ''' Postoji li još neka Lika? Velikie" mecene" - Stojnići sa čaršije??!!??
Moj Nikola ko te sve svojim zove a tvoj nikad nije bio... I kad si preselio u bijedi na onaj svijet ni tada nisi bio njihov.. a od tvog imena brend napraviše i milijarde zaradiše i ćifuti i Srbi i Hrvati i englezi...
Više liči na Gručoa nego na sebe!
Tesla tebi hvala na struji a ove ko Hebeee ;)
I nas je Tesla,Srbi na aparatima.
Sinoc prolazim pored puba.Puno unutra raje i vani ...kako idem saplicem od necije noge i padam ustanem on nista,kad ono Tesla izbacio noge na trotuar ?
Trotuar?
kako to mislite - denis stojnic - vlasnik Kafica Tesla...ja mislio to izuzeto iz vlasnistva sa Stojnica Trga