Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pola od ovih seljaka 1995god nosali dimije i salvare satro intelektualci postali
nista gluplje ne cuh od komplexasa
@PreposteniSdAGlasac, tako je!! Trebaju se na tebe ugledati, uglednog gradjajina koji smrdi na kaucu i hejta sve lijepo sto se desava u drzavi!! Mrsh furdo!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vaso Miskin Crni.Nekad je tu radio pošten svijet,školovao djecu,išao u Zaostrog i Orebić. A onda je neko upalio svjetlo.
I Skaka cuga !!! Zar u SDA cugaju ?
Šta oni zapravo rade ovdje ? šta se dešava u ovom "Mikseru" ? izgleda ovo je samo projekat za lgbt i konceptualne umjetnike u narodu poznate kao papke i ublehaše
Bolje daste mejtef napravılı neg da se skuplja mılet skolca ı skonopca kojı nevıjeruje
konačno i malo evrope u sarajevu
Dakle u osnovi... salon namjestaja koji se prodaje pod "umjetnost" jer su se mamini i tatini sinovi potpisali na njega zlatnim flomasterom.
dobar dobar,u sridu si pogodio
"elita".... a tu je i Wiggy a.k.a. Akcize
U superlativima o urbanim centrima, popravkama pokidanih ljudskih veza, neka i cilimi i serdzada... A kao juce su u ovim proizvodnim halama projektovani i zavrsavani kontejneri, vagoni, ...za evropsko trziste i radilo u tri smjene da se izadje u susret zahtjevu americkog kupca. Ne ruzite me, nije nostalgija - komparacija samo.
Lijepo, Sarajevu trebaju kulturno-zabavna dešavanja, trebalo bi i Dom mladih Skenderija kao i "Sloga" da ponovo ožive, ne moraju to biti isključivo koncerti velikih zvijezda, mogu biti književne večeri, razne tematske večeri... jer kao što sam ranije pisao mladi uzimaju ono što im se nudi, a danas im se i previše nude nargila barovi i takozvani city pabovaiiz koji se ore cajke.
@Ergoproxy nemam ništa ni protiv njih, ali što je previše - previše
vidim dobro se čaše drže, gospoda heheheheheh
Sve furda na jaslama budzeta,ali oni su danas krema Sarajeva.Da ne'bi rata ni ovake case u rukama nebi drzali
https://i.imgur.com/J7rPOPL.png
Lijepo se Emir obukao-konacno !
Fočak zaklo kurban nikome nije podijelio eki
Sarajlijica, ima li vode u seheru ? 🙈🙈🙈
jel ovo kod Skake bezalkoholno vino???