Uz majstore vatre i 30 konja
0
Saraj-karneval za početak "Sarajevske zime"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U koliko sati polazi karavan???
Tolike pare iz budžeta, a Spahić karte prodaje i dalje nas prave budalama!
Ovaj znak kao dasuuzeli negdje iz obdanista od djece,pa samo neka njima ostane koja markica u djepuuvjek koriste djecu i omladinu.
gospodo draga,po vama bi ovo trebao biti mrtav i pust grad,bez ikakvih dešavanja,mislite da je sve u kafanama i koncertima narodnjaka,mora malo i kulture,a to što je festival prepoznat u evropi i šire i među normalnim u sarajevu to jevaš problem.vjerovatno bi hvalili festival da je u banjaluci.
Ovo je čovjek zvani veš mašina sa 1500 obrtaja Ibrahim Spahić. E sada počinje pranje Budžetskog /našeg / novca , sa centrifugom !!! Juuuurriiiiiiššššš !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pravilno je ART OD LOVETA :))))
Ko ima para - nek tambura, cuj 30 maraka
i opet otvorenje na radni dan u radne sate tako da se ne mogu povesti djeca da se malo provesele. u prevodu: igre za besposlene da malo uljuljaju jad i tugu.
A šta je sa kobilama ?