Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo kaže iskompleksirani prikriveni derpaš kojem na urgentnom u BG-u vadili vibrator iz pakaša, cijeli BG to zna.
hahahahahaha
I ovo je kao neki gradonačelnik najvećeg grada na Balkanu hahahah pa ovaj nije ni za mjesne zajednice u Banatu. Kompleksaš i glupan obični. Benjamina je za njega izmislila kulturu i level pro.
Srbi nisu normalni
Pascadijska posla i izjave.
Koji krelac!!!
Gangula je malo nervozan
Kompleksi su teska dijagnoza.
Boli nas ku*ac majmune jedan, šta ti misliš! Mi u Sarajevu i u BiH ne radimo ništa da bi bilo bolje nego u BG ili u SRB, a ti i svi vi ili većina vas, imate problem u mozgu! Zato, odjebite od nas!!!
Momak, zagrij se.
Znamo mi to! Sarajevu nikad nije oprostena Olympiada. Jedan od razloga napada na BiH, srbijanskog, razumljivo.18 000 nacionalista pripremalo Srebrenicu cijelo desetljece!
što vam oko stalno preko granice skače...... drž se keru svoje avlije
Ja iz Hrvatske nikad nisam niti čuo za taj Fest ili kako li se zove. A za Sarajevo Film Festival je čuo svatko.
Koji odvaljen narod, koji kompleksi, samo bi da se biju, prijete, ko je jaci, ko je brzi, nezreli, a krvolocni...
Hajmo se takmiciti u dobroti i ovakvim stvarima, iako je u sustini zavist i kompleksas, mislim da je bolje na ovakvoj osnovi se "takmiciti" nego smetati drugima. Tako i mi mozemo se truditi da imamo mnogosta bolje nego oni u Srbiji ili u Hrvatskoj.
Zato imate bolje piromane, kakvi ste ne bih se čudio da i Skadarlija plane.
Ma i ja bi puno toga volio....
srbima je zadruga limit