U režiji Dine Mustafića
23
"Samo nek ne puca" je predstava o nama
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je svakok feninga sto sma dao za ulaznice. Nikad nista gore nisam gledao.
Kad počneš koristiti afrikate onda drugom spočitavaj nepismenost, nadobudni pozeru.
Da si mozda ikad u svom zivotu otisao u pozoriste vjerovatno bi znao da naslov predstave i njen plakat su uvijek najava onoga sto je u predstavi. A prije nego sto kritikujes ista trebao bi otici i pogledati predstavu koja govori upravo o ljudima poput tebe-koji sve sto u svom zivotu znaju da rade jeste da sjede i komentarisu po klixu, depo i sl. i pisu nacionalisticke, malogradjanske i nepismene komentare. A za predstavu sve pohvale jer otvoreno govori o problemu koji svi vidimo, koji svi zivimo ali ne borimo se protiv njega.
Naprotiv, po naslovu se da zaključiti da se radi upravo o Mustafiću i ostatku uhljebljene ekipe...
idioti koji ostavljaju idiotske komentare,upravo VI ste pisali jedan dio teksta za predstavu,koju bi svakako trebalo da pogledaju svi srednjoskolci,jer za starije nema spasa...
Pećanac svaka čast za ove rehabilitovane policajce i svaka čast za one pojačane patrole policije po raskrsnicama i tramvajskim u Sarajevu, Bravo za sada.
Bosna =Bosnjak Hrvatska=Hrvat Srbija=Srbin Hercegovina = Izdaja i = bezveznik Sta je onda bosanac? To je brdski konj iz Bosne, domaca pasmina A sta je onda hercegovac? To je tovarno magare, domace i tupoglavo
samo nek ne puca dok ti tvoj izabrani branitelj \"nacionalnog\" interesa milone ne \"nakuca\"
izlizani naslov, vjerovatno je i predstava banalna i površna
Pa ne treba nam predstava, samo na klixu pogledas komentare pune gluposti, neznanja, nepismenosti, papanluka, a najvise bolesne mrznje prema svemu i svakome. Prava prokleta avlija, dobro je rekao Andric.
@24 posto ...vala, i ti dojadio...k\'o popis...
Konkretno, priča o Sadaka Cityju i čitavom Sadakistanu (azijstki dio BiH, 24 posto njenog teritorija). Tamo ne samo da se puca nego i bombe lete svaki dan. Zulum ušao u krv i gene.