Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest ovaj sff isforsiran a nema nikakvog značaja. pa u bih nema 4 poštene kino dvorane
99% stvari na kojima budeš i bude ti fino, dođeš na klix sve crna hronika u komentarima..
99% stvari na kojima budeš i bude ti fino, dođe na klix sve crna hronika u komentarima..
Zana, mi te voliiimo!!!
Kako se zove ona crnka u crnoj dekoltiranoj haljini izrezanoj sa strana, sto je prosetala tepihom dok je Kukric pricao sa onim cikicom nalik na svecenika i time zasjenila sve prisutne? Kakvi su to fotografi Klitorisa kada nisu uspjeli to zabiljeziti, jesu li oni operisani od ljepote ili sta?
Koji fotografi? Imaju samo jednog hahaha
To je ova: http://www.klix.ba/magazin/showbiz/jasmina-gutosic-i-ove-godine-mamila-uzdahe-na-crvenom-tepihu-sff-a/140816037 Konacno su se udostojili da postave nesto o njoj, ali tek na moju intervenciju.
...@Green Arrow nije bolest sve sto boli 📎
ovaj se dobro obukao !
Jel ovaj okrenut sa ledja? Hlace su uzas, stari model sirokih "odjelo" hlaca.
prije sam brojala u kesi smokija bilo 80 komada a danas brojim samo 62....lopovi
Zana Marjanovic najbolja treba na planeti,kad joj se samo sjetim bradavice iz onog anđelininog filma uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
trebali su Zanu pitati da li je trudna ili je samo debela ili je haljina jednostavno los izbor.