Povodom godišnjice osnivanja
0
Ribe, vodozemci i gmizavci izloženi u Muzeju RS-a
Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde sta se stalno zalite, u laganju je BANU odavno prevazisao SANU, ali u ostalom ste tu negdje. Sto se tice nekih autohtonih bosnjackih zanata, tu vam ne niko ne moze ni prici, superiorni ste u svim tim samo vama svojstvenim zanatima, a znamo svi koji su to: *mijenjanje vjere *mijenjanje nacije sa svakom promjenom vlasti (bosanci, srbi-muslimani i rvati-muslimani, jugosloveni, bosnjaci, bosno-hercegovci, sta sve niste bili!) *poltronstvo i mentalitet dobrog sluge svakoj aktuelnoj vlasti (od osmanlija, ,preko handz..a.a.r..r..o..v..a.c..a., do komunista i sda, te neo-osmanlija Erdoganovog tipa) *trazenje sadake po svijetu (i 20 godina od rata!) *glumljenje zrtve dok pljackate i protjerujete sve ne-muslimansko sa 12% *kradja sadake na milijarde (bakir &co) od koje se do sada od srebrenice mogao napraviti Las Vegas *pljuvaje po tudjoj vjeri, a digli preko 100 dzamija u Seheru,dok 20 godina blokirate da se izgradi JEDNA katolicka crkva na Grbavici - koja tolerancija!
snohacestvo(višemužtvo, poliandrija)-po serijatu(to bi prihvatili, a da ne pijete ne bi, licemjeri!) moze se imati vise zena u.bij.anj.e i sil.ov.a.nje, k.la.nje, mu.če.nje, sak.aće.nje-osudjuju oni koji su Cacu Musana Topalovica ispratili kao heroja, koji su odveli Josipovica u Ahmice da oda pocast z..r.t.v.a..m..a., sto je i ucinio, a nisu htjeli s njim ici odati pocast z..r.t..v.a..m...a Krizancevog sela. Tu je isao SAM, bez Bakira i rejsa.7ma muslimanska je nastavak h..a.n..d..z.a..r..o..v..a..c.a. iz drugog svj.rata. Niste se promijenili! Vi samo vjerno slijedite Alijinu deklaraciju djelima, a ne smijete rijecima da vas svijet ne osudi. pravljenje gr.ob.nic.a-vidi okolinu svih vasih mjesta cak i ABiH pripadnici su se (vidi vase spomenike) borili ne za BiH nego na AIIahovom putu! A kao za sviju se borili, ja ja.... pjev.anje turbo-folka-Halid Beslic vam pjevao u Narodnom Pozoristu, a korida u Cevljanovicima vam je glavni kulturni dogadjaj, kud ces gore????
http://www.drustvonoa.org/akcija%20550.html
Letvu na fetvu! Bosna fosna 2x dnevno preko ledja i eto recepta protiv socijalnih problema uzrokovanih akutnim vehabitisom.
@C. Heb do Не бојиш се фетве? Мора да си Србин! Знамо ми са таквима. ;-)
@@hehehehe Верујем ти. Аустроугарска је платила Турцима да их задржи. Зашто не бих веровао да их ни Швеђани не желе?
I Ivo Andrić je preveden na sve svjetske jezike, čak i na švedski. Ja sam ga preporučio svima koje znam u Švedskoj. Svidio im se. Vijesti iz Bosne im se nisu svidjele. Posebno pucanje na američku ambasadu! Odobravaju deportacije ilegalnih azilanata i sada se zalažu da se uvedu češće provjere i to ne samo u nekim dijelovima grada poznatim po skrivanju takvih ljudi, nego i u ostalim dijelovima grada. Nemaju oni više simpatije koje su imali prije samo petnaestak godina. Nude im i penzije, ali da ih isplaćuju u Bosnii. Eto koliko žele da im vide leđa.Plaćaju im samo da odu, a takav je imigracioni zakon da nema šanse da prime nove. Ne znam znaš li za to, ali neki su i prihvatili te penzije i vratili se nazad. Ja sam se cijepao od smijeha slušajuci jednoga kako laže da se vratio kad je zaradio penziju. Vole slagati, šta ćeš, takvi su. Vole oni i ukrasti. Samo to sada i u Švedskoj znaju, pa ih zato više ne primaju, kao ni većina ostalih EU zemalja.
Mladi gospodine, cuvajte srce. Ne valja biti toliko ljubomoran. Glede paranoje koju ste demonstrirali, tu vam vec ne mogu pomoci, ali bih vam toplo i od srca preporucio da potrazite savjet strucnjaka. Nadam se da jos imate takve ustanove, kako ostatak civiliziranog svijeta ne bi bio prisiljen ogradjivati vasih 11,56% teritorija radi lakse kontrole pacijenata. Vec sam most je bio znacajan izdatak. Znate da je EU taj most olaksao za tricavih par stotina miliona eura, no sto se mora, nije tesko.
Nikakav problem, sad ce Kanton Sarajevo da u inat Dodi napravi izlozbu K Urana u slikama. Vec su se javili i sponzori iz IZ BiH, Iranskog Kulturnog Centra i Fahdove fondacije. Goste ce pocastiti danskim kolacicima, prilogom Danske ambasade KS-u.
BOSNJE NEMOJTE SE NALAZITI TOLIKO UVRIJEDJENI, CIM DODO NAPRAVI IZLOZBU BESKICMENJAKA BICETE GLAVNI EKSPONAT.
zanimljivo, tekst o ribama, vodozemcima i gmizavcima, a bosnjaci se prvi jave da ostave komentar hihihihihihi kreee kree mala im bara pa puno krekecu hihihihihi
Ja uopće ne vidim nikakvu logičnu povezanost između članka i postova koji slijede. Uistinu ste toliko otrovni da morate spočitavati drugima i što stoji i što ne stoji? Ne shvaćam što se dogodilo sa Bošnjacima, koji su bili tako prijazni...ili sam ja stekao pogrešan dojam? Zbunjujuće...uistinu neprijatno zbunjujuće...
P vlasi sto ste se nadigli narocito ovaj @Kustos koji ima jos najmanje 5 imena ovdje. Sve to sto si napisao je samo dokaz koliko ti je mozak unisten, smrdi, raspada se od mrznje prema Bosnjacima. Sta je bilo? Tukli te kad si mali bio? Imas vjeciti kompleks manje vrijednosti zbog porijekla-dovedeni iz oblasti Vlaska- i eto, ostali do dana danasnjeg. Vratite se korijenima, idite u Rumuniju odakle su vas i doveli. Ostavi ti Bosnjake na miru. Idi lijeci se jadan. Procitaj jos jednom sve sto si napisao i izvrsi autolopot!
sto su pogani ovi sto ne da ne vole samo srbe, nego ni svoj narod koji zovu izbjeglicama i dijele na ove i na one, kao da iz recimo foce nisu ljudi ili iz bihaca! ne valjaju im ni novopazarci , ni niko, a zanju takvi ko su oni i kakva su oni tek pagan ljudska.fuj!
Pa šta fali Srbima? Ja još imam pored bosanskog i srpki pasoš i šta tu ima loše? Fahro je dobar haver sa Keljmendijem, a ljubomorne duše mogu da mu p--o--p--u--š---e. Mi smo najbolje od oa naroda i radimo posao sa svima. Adanooooo idemo laganoooooo svi nam p--o--p--u--š-i--t--e===========8
Preporučujem i obavezno štivo za upoznavanje sa Bošnjacima. Za kjafire prevedeno ne samo na engleski, nego i njemački, francuski, talijanski, ruski....više jezika nego što govori naš novi rejs, ali nema veze, ovi na arapskom ne bi ni čitali, jer ionako to sve već znaju: http://www.scribd.com/doc/25508246/The-Islamic-Declaration-A-Programme-for-the-Islamization-of-Muslims-and-the-Muslim-Peoples-Alija-Izetbegovic
http://www.you tube. com/ watch? feature= player_embedded&v= MAiOEV0v2RM