Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zemaljski muzej kao i svi muzeji na svijetu treba izmedju ostalog i da sam finasira sebe...a ne da bude finasiran od strane svih nivoa vlasti...nek zapregnu rukave i nesto rade...ako ne znaju neka obidju koji muzej na zapadu i neka vide kako se od turista uzimaju pare...
140 pozaposljavanih uhljeba u muzeju trljaju ruke,isplatilo se cekati.Dita ima duplo manje zaposlenih pa prosudite ima li viska rodbine u ovom "kulturnom" zdanju
Jesi li siguran da ima vise "drzave" ako je Zutaljova hanuma direktor "Drzavne bolnice"?Bojim se da ti sline jos cure iz nosa dok ti gumene cizmice glodju listove noga.pa izgleda "fensi" ko tetovaza.
Ti tikvane ni ne znas kako izgleda pravi ministar
Meni je ovo i dalje najveca srpdnja ''ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Samer Rešidat.'' Sviraj kraj sudija majku ti!
Treba vidjeti ako vlada KS ne moze rijesiti taj problem, pa neka muzej prebace u Istocno Sarajevo
Neka Nivoi Vlasti donesu uredbu i Muzej natovare na leđa građanima, direktno. Npr. uplatnica za Muzej pri registraciji vozila bi riješila problem, ionako ih ima tristo, šta fali još jedna. Svi po petaka i Muzej će da procvjeta.
Hajde matere ti nabroj bar tri institucije. Sekretarica da ne šapće!
Nema para " ministre" Nema - ima ali ti neznaš gdje su. Kada saznaš neće ti te pare dati SDA i HDZ! Nije njima do kulture i sporta. Pare za sport i kulturu treba oteti, ali ne od sirotinje!
Kao i sve u ovoj stali od drzave traze se pare za nista.30 godina isti sadrzaj,guslaju jedno te isto i hoce pare za to.Dok se u Hrvatskoj odrzavaju
Izlozbe Da Vincijevih izuma ovdje se izlaze veliko nista i dje je ba ono nestalo a najistaknutiji nam umjetnik Memo.
A vidi Zvizdića u kadru što se potpečio
pa muzej neznate vodit a kamo li fabriku o drzavi da nepricam