Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA i kultura ..... hahahaha 😂😂😂😂
nikada i nigdje se divljaci kulturom nisu bavili, pa nece ni sad ko je kodiran za sume, njemu je tamo i mjesto, bodenje volova, prcenje koza, bacanje kamena i slicne aktivnost ........
Ovo stanje jedino može popraviti "Fadil Opančić"
Dođi ti u džamiju pa nauči nešto korisno i za ovaj i za budući svijet a ne gluposti i naricanja i neke pederske predstave.
fekalistan na izdisaju
Hvala državama, ambasadama i institucijama koje podržavaju Zemaljski muzej. O sposobnosti "naših" institucija da finansiraju muzej neću ni da trošim slova.
ne finansiraju se filmovi, izložbe, knjige, predstave, sve ode u guzicu Dušanke Majkić
Čuj nije ih briga za kulturu, njih brale odavno nije ni zašta briga
bakir je svom tati otvorio muzej..a ovaj izgleda ko jebbbe
izražavam zabrinutost
Vidi im gooolava! Šta ba muzej? Ima li tu đe mene? Nejma! Ma nosite se!
prvo pozatvarat one koji su napravili dug,kultura muzej istorisko nasljedje je veoma bitno za ovu drzavu ali sam siguran da se moze uspostaviti samoodrzivost muzeja a ne kravatu svezat i da ti neko da par hiljada platu
ko vas je...
Je li neko ovim ljudima objasnio da moraju biti nezavisni i zivjeti od prihoda koje skupe a ne svako malo da se zale i prose a u sustini nista ne rade. Sta su uradili na kreiranju atraktivne ponude koja im komercijalno moze donijeti prihode!
Nisu to elite to su samo isprdci stvarnih vlasnika a vlasnike ne zanimaju nikakve potrebe mimo hapane i moći, pa ni opće kulturne potrebe.
https://www.youtube.com/watch?v=7NC7YHHVCcg