Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve švspski bankarski iz..met onisu i izmuzli bosnu ko i 1878-1914 p... im mat..erina lihvarska
eki svirali se marševi švapski vnago najdraži mi je : marš u austriju
sarajevska filh... šta???? WTF to neka zahebancija šta li?? pa to isto lonci i šerpe iz kuhinje onda sebi fino ove deb*lčine ambasadorske svake god uvezu po par iz vana likova što ustvari znaju pjevat i svirat i održe koncert lafo "zajednički" s šerpama i loncima hhahhahahahaha
Opterecen si to se zove i psiholigiji "skrivena homoseksualnost" ! Optuzivati drugog za ono sto neko sam ima ! Evo nema clanka da nisi pomenuo Commija,sve upucuje na to da sam ti dao dobru i tacnu dijagnozu ,jos ostaje da se pomiris sam sa sobom i shvatis da si homic ,onda ces se valjda smiriti !
...a ja bez dečka a nema mi ga od juče :( da nije tamo bio, jel' ga ko vidio?
Nije bas tacno, trebalo je biti tamo da bi se mogla prokomentarisati atmosfera. Publika je bila jako vesela i bile mnogo smijeha i komunikacije s orkestrom. Aplaudiralo se mnogo, cak i na "sale" orkestra, i na kraju su bile dvije stojece ovacije. Kada su se svirale poznate novogodisnje tradicionalne kompozicije kao Radecki Mars, publika je cijelo vrijeme pljeskala u ritmu i svi su bili nasmijani tokom koncerta, kao i za vrijeme pauze, kad je nastupao limeni bend. U svakom slucaju, bilo je super, i niko nije izgledao kao da je tu preko neke stvari. Oni koji misle da nije tako, neka dodju iduce godine pa vide za sebe.
Sve je to lijepo ..ali publika tvrdim da ih je 90% doslo samo da bi bili vidjeni a ne sto gotive klasicnu muziku ,vecina njih je ponijela tanpone za usi i mali jastuk za spavanje a pratioca opomenulo da ih udare brzo oko pocnu hrkati oni koji su gledali i primorali sebe da slusaju ocajno su pogledom trazili nece li iz nekog coska pojaviti se Haid Beslic ili Hanka ,shvatili su da je kraj njihovim mukama dosao kad su drugi ustali i poceli pljeskati a oni to prihvatili i pljeskali najjace od radosti sto napokon idu kuci,pritom se lijepo namjestili da hin hina fotoreporter uhvati onako zabrekle u odjelui kravatom da bi ih vidjele komsije ! Sto ce reci lazni sjaj jedne zaostale Kasabe !