U gostima kod Amera Kapetanovića
0
Publici predstavljena izložba 10 autora "Hello, Amer"
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koj egotrpi ime izlzobe, eeej!!!!!!
Ostani ti u Bremenu, a kriterije nekog mjesta ostavi onima koji tamo zive! Cuj najbolji fotograf u BiH?!! pa nije BiH mahala covjece!!!!
Amere, bio si dobar fotograf, pa još bolji fotograf, pa si sada najbolji fotograf u BiH. Očekujem da svoje znanje i iskustvo nesebično prenosiš na mlade koji osjećaju želju i potrebu da se bave fotografijom. ČESTITKE I POZDRAV iz Bremena.
kak\'a mu je ovo frizura, kao u rumunskog reprezentativca emira? hrabar footograf, ofarbao se u plavo i napravio od sebe plavušu!
bravo zuhdo zmaju! :)