Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skoro svi komentari ateista, ničim izazvani. Ko vas je šta pitao?
@MrGreen0408 Pa si zbog toga došao da forsiraš svoju vjeru?
''Bedr'' je visoko moralna bitka,koju vjernici čitav život biju u borbi sa samim sobom,kako bi dostigli stupanj moralne čistote pravog vjernika.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije rijetko da male snage pobijedjuju vece Bozijom voljom. Najbolji primjer toga je nas Bosnjak. Ustao protiv sile i obrukao je pred cijelim svijetom, nakon toga se njegovo ime i glas cuo, bas kao i glas muslimana koji su tek nastajali u Medini.
Kako volim gledat ove dezurne samoprozvane ateiste, koji kontaju sto su zavrsili malo skole i pročitali malo hitchensa i dawkinsa, da su popili pamet svijeta, a zive zivot pun nihilizma i depresije i gotovi se objesit lijevo desno, ako ko zeli od vas da predje na islam nek me doda na discord Adesrin#8889 il ako ne zeli da predje, da bar dobije par intelektualnih lekcija.
Ispravka krivog navoda, bitka se desila 17. Ramazana 2. hidžretske godine, a ne 624. hidžretske godine. 😁
Religija je samo recept za dobar zivot i nista vise.. Zastarjele knjige
Da Vam Allah olakša i ukabuli post braćo i sestre. Pustite se komentara.
April 92 je bio naš Bedr,da Allah nagradi sve one koji su dali živote i dijelove tijela,kao i preživjele pripadnike Armije RBiH.Sve one koje je rejs zaboravio spomenuti na hutbi u Petak,na dan Armije 15.04.2022.Na tridesetu godišnjicu
Nema bitke koju treba slaviti... Svaka bitka i svaki rat su zlo i tačka.
Večera jeste noć bitke na bedru ali se ne može reći da to vjernici obilježavaju. to IZ obilježava a vjernici nemaju potrebe ista obiljezavati jer nam nije propisano vjerom. Pouke koje se cesto uzimaju jesu da pravi vjernici sa pravim osloncem na Allaha mogu pobijediti sve pred sobom. U ovoj bici zarobljenici su koristeni da opismene muslimane, a zlocincima su glave na panj.
Bosna.....to je ''BEDR'' Islama
O toleranciji šejtana kjafirskih vidimo na člancima o islamu. Recimo da ovakav, edukativni članak izađe na daily telegraph, to bi stranci shvatili kao nesto novo da nauce i da razmisle o tome i da vise istrazuju i edukuju se. a u nas klosari kjafirski i braca im kjafirska ktz ateisti, oni pljuju a u zivotu nista nisu procitali osim yt videa iz njihovog ugla i fb posta.
Nije 314 nego 313
Ateiste bi trebale presutjeti i preskociti ovaj clanak, biti ateista znaci ne imati misljenje nikakvo o religiji jer je to nesto sto su zaobisli u svom zivotu. Ovi sto komentarisu su nesvrstani ljudi koji jos ne znaju gdje im zivot pripada i u sta vjeruju
Bitka na Bedru jeste jedan od najznacajnijih dogadjaja, ali ako Poslanik a.s nije obiljezavao biti trazio da se to obiljezava, to je onda novotarija.