Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otvoris pastetu, iskace Dino Mustafic! Pa sto taj isti Dino, ako vec kao fol podrzava, ne da pola sponzorstva od Bosnalijeka Umjetnickoj galeriji BiH ili Ars Aeviju, to bi bilo nesto konkretno, ovako ta vasa \"podrzavam\" sa nekim dolascima i lajkovima po facebooku, preglupo i licemjerno!!
Dino je definitivno prava balkanska zbirka kontradikcija. Sav je u nepotizmu, politici, politikanstvu, doživotni direktor, a lafo se protiv svega toga bori, ccc....
fuj gadi mi se gdje zivim i stid me odakle sam; nafurani klosari koji se furaju na evropske klosare; Kako se samo ofiraju, kofol njih niko ne razumije fuj fuj
Samo im još fali onaj strašni revolucionar kLoša koji je imao velikih problema i sukoba sa prošlim sistemom. Koja skupina u-svakom-sistemu-uhljebljenih uhljupa.
ovaj gospodin enver je tako sebicna osoba,da ga nema ko ni naslijediti,svoj tim je gazio i iskoristavao gdje moze.samo da bi on postigao nesto vise za sebe.gospodine izbacite racune sto je evropa uplatila za taj projekat.da se vidi malo gdje su novci otisli.to bi mozda mogao biti perfomans.
Saznao sam, nije to taj, ovaj drugi se zove \"Al\" Dino, sorry...
dino vrati one cd-ve što sam ti posudio!
Jel\' ovo taj Dino što se nešta, oko preljube, prepucava s onom Alduanom?
fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj s\'toko ispolitizirana, kome vi glumite, vodite ih u zatvor.....ah da, ljudi su srećom dovoljno pametni da shvate kako je ovo samo politika pa zato i nema nikoga da gleda \"spektakl\" sa frulom. Ko je sljedeći? Pjer Žalica?
A je li ovo onaj Dino sto podrzava pedere, queer, nakaze...hey bolan Dinek...
Ko je spominjao Lagumdziju, on je politicar a Dino je politikant. Bas slucajno dovedeni u vezu, jel\'de? Uzas! Sto se argumentacije tice, dovoljno je pogledati poneku predstavu na MESS-u narocito neku od onih koje MESS producira. A u medjuvremenu pogledati neku od predstava u Beogradu, Zagrebu ili Skoplju koje nisu selektirane za MESS. Naravno, sve to ukoliko volite pozoriste.
možeš ti matori ku.r.cu svirat, nema love ni za muzeje ni za galerije.
eto treba podrzati Lagumdziju, sram Vas bilo za komentare... samo cisto neargumentovano ogovaranje... fuj kakav smo narod....
e jesu se dvojica i pronašli
Dino Mustafić je danas faca u Sarajevu? Čovjek išao sa mnom u školu i bio je jedan od težih papaka. Profama je bilo super sto mu je stari snimatelj pa su ga gotivili a tako je uletio i na Akademiju. Kažu da je oženio sestru Harisa Pašovića i da su njih dvojica cijeli pozorisni zivot u gradu pretvorili u tematski park Disneyland u kojem vladaju braca i sestre, necaci i rodjaci a prvobitna zajednica je i MESS u kojem vlada trampa - ja tebe dovedem, ti mi das da nesto kod tebe radim.
Hoce li se iko sjetiti i skontati da treba organizovati proteste protiv Dine Mustafica? Frajer se slihta gdje god moze a MESS je vec odavno srozao i od njega napravio poligon za ugovaranje privatnih poslova.