Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je klasicni reket. Samere ako odustanes onda si pao u mojim ocima!! Samo naprijed vjerujem u tvoju sposobnost.
Dobro je boni iz Nasa stranke bas ste ofirni do bola popustite covjeka.
Halo Zulfikarpasicka, reci Denizu ili Denisu ili kako vec da se ne boji za pare od Mess-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ili što vas je 90% kvazi-pismenih...?
Тако је, нападни једине људе у БиХ који су најмање исполитизирани.
jos uvijek , mi bakanci nismo dosegli jedan nivo gdje nasi umovi mogu razumjeti rijec umjetnik i sta stoji iza toga. zalosno.
posao umjetnika je da stvaraju a ne da kukaju! tacka.
Puštite umjetnike, dajte slike hostesa sa sajma automobila u Beogradu!
zavrsio sam likovnu akademiju i sad mogu da se slikam...
Umjetnici, Halid je uz vas!
Ja sam danas bacio teleće bubrežnjake na roštilj i presvuko dve pive i sad sam rahat, a vi samo protestujte. Eto toliko od mene. Hvala!
To je i moj najveći problem.
Hehe, samo se prešaltaš u drugu onda. I sve po spisku onoj prvoj, vaka naka :)
nije bitno kako slikaš nego koga slikaš. da recimo naslikate bakete, dodu i čovu zagrljene sa zamišljenim pogledom u daljinu i propratite nekim euroatlanskim sloganom...našla bi se i za vas neka agencija. dokazalo bi se da ste od vitalnog intresa.
suze mi se svrtishe, jadni umjetnici.... tek sad skontali da im chlanstvo u stranci mohze posluzhiti da odu npr na venecijansko bijelane... naivno razmishljanje, bash kao i sama umjetnost u BIH.
Problem je sto ova zemlja nema smisla za umjetnost, a za pare i vaše finansiranje da ne pričam.
navodeći kako se time ugrožava likovna scena... kazala je Zulfikarpašić. Draga i poštovana gospođo, nije ugroženo samo ono što ste spomenuli, ugrožena je apsolutna kultura u neselektivnom smislu. Zato kada se borite protiv nekompetentnih ( da ne izlajem sve epitete koje im sljeduju), molim Vas, da uvijek kažete KULTURA, K U L T U R A u najširem smislu!
zao mi sto moje kolege neidu ali bi volila da pociste lanjski snjeg u svojim redovima i kazu kako je gosn hebib koji se predstavlja velikim slikarom dobio stan od jedne politicke partije a svi u sarajevu znamo koje i kako ga je ta partija gurala na medjunarodnim festivalima.
Učlanite se kolektivno...mnogi će vas rado dočekati...ali samo za glasove!