Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bosanski srbi i bosanski Hrvati shvate da je ovo jedno jezgro, da neće i ne može biti bosna podjeljena, tada nam istorija neće biti bitna. Tada će budućnost postati važna. Zakopati kosti, zapamtiti i poštovati žrtve i dati zajedničkoj djeci život kakvog su vrijedni.
odoh spavati...ipak ..znam da si orginalna...bas...postujem..znas to
umorna sa.
Kazaz, islamofob i mrzilac BiH i Dan nezavisnosti naše jedine domovine ne smiju ni stajati u istoj rečenici!!!!
Ako hoćemo da gradimo novu zajedničku državu na nekim novim osnovama i načelima, treba stalno de se vraćčamo u to doba kad su Osmanlije upale, porobile i opljačkale u to vrijeme bogatu zemlju Bosnu. To nam je svima zajednička priča. Prvi korak bi bio da tražimo odštetu od Turske za opljačkano blago iz tih vremena.
Dobro je, jos uvijek mi ostade naslov za potencijalni film, roman ili seriju: "Djed, starac i gost".
Ovaj kazaz je sramota bh društva,alkos i seksualni predator