Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A, moja draga i mila Martina... pa, kako, zasto?!?! :((( Kao hommage Martini, evo par njenih rijeci: "Znaš, proći će jednom sve. I ratovi prolaze. Doći će i proći države, ustavi, poretci, političari, uguzzzbe za poslove. Samo jedno nikad neće proći. Saznanje da si bio pizzka, onda kad si mogao biti čovjek." Ne daj se, hrabra i divna zeno jer mogu samo ustati iz postovanja na spomen tvoga imena!
Pa ovo je strasno.Predstavljanje knjige o borbi jedne zene sa karcinomom dojke ljudima smeta.Mi smo postali dno dna.Martina samo naprijed.Ne dozvoli da te obeshrabre ove ljudske spodobe.
Ovako je Šešelj podigao si popularnost. Isti model ponašanja. Samo što se Sopta pogubila. Gubi tlo pod nogama. Izbacili je Hercegovci iz takta.
Da je saznat koji su to sponzori, da im samo hercegovina bude musterija dok ne propadnu. Moze li se to saznati ikako ?
ćerat ćemo se dok te neoćeramo u p.m.
@bosanac22 zaceram ti ga materi u. Pakash
Bez oružja su jadni, sa oružjem su još jadniji. Hajmo HDZ stranko jednoumlja. Komunisti su za vas bili vanzemaljska liberalna demokracija.
Koliko "antifašista" i ljubitelja pisane riječi se našlo da pljuje po Čitluku, mjestu sa dva semafora u kojem HDZ određuje ko će i kad pikiti a ko i gdje kakiti. Sve to iz "slobodarskog" Sarajeva, koje se u ovom slučaju od tog Čitluka razlikuje samo po većem broju semafora i činjenici da pomenute "norme" tu određuje SDA. A što se tiče Komšićeve ambasadorice, pa ovoliko se ni Orhan Pamuk nije žalio kad je onomad stig'o ferman iz Stambola da mu se otkaže 6oaprilska.
a i ona je ispočetka srala protiv Bošnja
Sada ce se na preostalim ucesnicima znati da li su solidarni i imaju li morala, ili su UZP uzdanici! 😊
Ercegovački se kamenjar zagrijao...
Il živi od pisanja il od place u ambasadi.nesto ne stima,ne moras biti svima inspiracija,meni nisi a od srca ti zelim dug zivot i dobro zdravlje!
Gdje vladaju covic i dodik tu je represija ravna ruandi
@Gorstak Ruanda je za HZ UZP i Genocidiju SRNJ.
UZP i kultura? ta, dajte, molim vas... a najbolji su mi ovi pussyji koji su joj još kao fol prijatelji i nemaju petlju da se suprostave, da ne izgube donacije... ti bi i mater prodali za cvaju
hadeze banditi ćeraju po svome, ali fašisti nikada nisu uspjeli, niti će
ova hrabra hercegovka sve normalne ljude je oduševila
Baš je glupost stavljati u jednakost "Nemoralnu ponudu-Onog čije se ime ne spominje a počinje sa Ž" i književnost. Svima je jasno kako običan narod nema pojma niti ga je briga oko politike ali kao i svugdje postoje "dežurni moralisti" kao i kod srba i kod bošnjaka sa pričom "vidi oni tamo svi jedinstveni a mi se ovdje stalno razdvajamo pa nam i ovakvi koji ne zaslužuju - dolaze"...