Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zasto se taj festival nikada ne spominje u svijetu i niko poznat tamo ne ide?
nadam se da klosari nece i ovaj put naplacivati djeciji program! cjena ulaznice 1KM a argument za to da ne bi cigani dolazili! Pa valjda i cigani smiju gledati, jebem vam sve klosarsko!!
haj alene ne serendaj!
Ma, ova Buljubašićka je luda k'o struja!!!
Ma, ova Buljubašićka je luda k'o struja!!!
hajmo raja karata, karata......
ljudi nije bitna dvorana, bitni su filmovi.
jebo vas mujke i sff
evo me prvi put na sa-x i pravo ste mi cool
Boocica, hvala za info, znas li gdje ce se to prodavati na kojoj web stranici? Mislim da javimo svima ko je nemoze licno kupiti. A sto se tice multiplex-a, dvorana je vec tu koriste jednu zradu koja se napravila prije rata i nikada nije bila koristena, samo ce je ono super spremiti i dotjerati. Neznam gdje je ta zgrada ali na Hayatu kazu da je divna :)
haj fino
ej, jeste li culi da ove godine u prodaji nece biti kompleta karata, ali ce prodaja pojedinacnih biti moguca putem interneta
Eto opet Festival bez miltiplexa. Napravice se hoce, hoce. E moj Purivatra. Festival je o.k. Al samo jedno kino na svjetskom nivou sto se tice tehnike.
meli karte se mogu nabaviti nije u pitanji sreca nego koliko zelis i na kojim mjestima pitas...SFF je super dogadjaj, i stvarno mi je drago zbog njega, nekako Sa zivne malo, samo sve vise je postalo mondeno okupljaliste....ono elfon, pacoti i manola cipele, luis vuiton, i tako te furke...divi mene...sve vise i vise nazalost...tezimo necemu sto nismo...SFF svaka pohvala...
mozes meli kad god da dodjes - ovde si uvek dobrodosla...