Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam u ratu na Alipasinom i prezivio sam bukvalno sve.Znam kako je bilo bez icega cekajuci lanc paket u kojem su bili slatkisi... Par puta mogao poginuti,cijeli rat proveo u podrumu punom vlage brojeci koliko je granata palo taj dan.. Bilo ke tesko,ali bilo je i lijepih trenutaka koje nebih mijenjao u ovom danasnjem vaktu. Bar smo se cijenili i bili bukvalno jedna dusa.. Sta je sada????
Jako je lijepo sto je otvoren novi muzej, samo nije lijepo sto su zaboravljeni stari muzeji, oni propadaju i uruseni su.
naše djetinstvo ostalo negdje u našim srcima
Veliki nude zablude, plaše nas strašnim čudima i svakoj bajci naude....Da rata ne bude....
Oprosta i zaborava nema !
Hoce li Senaid Memic kad doci u obilazak?
Sta je ovo danas, nema Govnazda Prdazda danas na klixu. Mora da E.A. ima slobodan dan.
Nije onaa za rastanaaak krivaaa
Nisaaam ni ja kunem se preed svimaaa..
Pa kriva jeeeee mojaa sirotinjaaaa......
Opet rat... Mozeli se ista drugo smisliti ili ste vi stvarno toliko skrenuli?
Lijepo je da je muzej otvoren, a sretan kraj će biti kada opstane sa grijanjem i bez zatvaranja u narednih 100 godina.
Fantastično. Ovo nema ni u Parizu. Gde u Parizu možeš videti konzervu u muzeju.
za novse SDa uhljebe
Super!!!
Mujo bio djete za vrijeme rata i pogine mu prvi komsija.Izlaze iz kuce tog poginulog djeca i jedu cokoladu.Kaze Mujo dajte i meni malo a oni nista samo jedu.Naljuti se Mujo i rece:Neka,neka poginuce i moj babo
@Harry Callahan Nemoj da jedes zumace iz kinder jajeta drug😜
U drzavi koja je podijeljena i pravno i formalno,a ista je i potpisana jos '95,nadje se uvijek neki lik koji prica o nekom zajednistvu i tim stvarima,pa to su price za naivne budale,tri etnicke pa skoro ciste sredine ili ce to biti za par godina su cinjenica,nazalost i zasto ljudi zive u iluziji da ce kao bit' nesto drugacije,nece ni drugacije ni bolje,narednih 20.g sigurno,sve drugo je bacanje para i bacanje ljudima prasine u oci