Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pamtit ce te sinovi Bosne. Dok je Bosne vjecna slava tvog imena ce postojati
Neka ti rahmet dusi legendo nasa
@gooUser2620 pa zbog takvih kao ti nije imao drugog izbora
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rahmet mu dusi, veliki covjek i ljudina
Avduka, naš. Rahmet mu duši.
U ramazanu
Ko je vodio tu emisiju?
O velikanima nasim moglu bismo pisati i govoriti beskonacno .! O velikom Sydranu to je nepotrebno jer njegova djela govore sve Neka mu dragi Allah podari lijepi Dzennet , familiji Sabur ,. El Fatiha .
Dobri Sidran
Postoji jedna emisija na našem javnom servisu koju godinama vodi jedna te ista osoba, a u kojoj sam ja kao jedan od važnijih pisaca ove države samo jednom bio gost. U isto vrijeme se u toj emisiji mnoge efemerne književne face pojavljuju stotinama puta pa se više i ne zna jesu li u emisiji gosti ili domaćini. ?? Zna li ko?? Bozji smo i Bogu se vracamo dragi cika Abdulah
Neprikosnoveni Avdo Sidran. Hvala ti na svemu. Veliki gubitak za Bosnu i bošnjake. Ostaju nam tvoje knjige, tvoje misli i razmišljanja, tvoje emisije...
Dragi Avdo, želim ti da i gore budeš među najboljima i izabranima.
Sto je valjalo,otislo je...ostadosmo sami u tami..malo me je strah...Neka mu je veliki rahmet.
Nek mu je laka zemlja bosanska..porodici saucesce
Ase leži Abdulah od otca Sidran. Laka mu zemlja bosanska.
Paša naš dobri... El fatiha 💚
Kuduz naš najbolji film
Veliki, veliki Avduka😞😞😞
Rahmet mu dusi
Ova ljudska GROMADA zaslužuje da bude na Bosanskohercegovačkoj novčanici ! Šta to radiš sine? Sanjam, majko. Sanjam, majko, kako pjevam, a ti me pitaš, u mom snu: šta to činiš, sinko? O čemu, u snu, pjevaš, sine? Pjevam, majko, kako sam imao kuću. A sad nemam kuće. O tome pjevam, majko. Kako sam, majko, imao glas, i jezik svoj imao. A sad ni glasa, ni jezika nemam. Glasom, koga nemam, u jeziku, koga nemam, o kući, koju nemam, ja pjevam pjesmu, majko.
E ovo je tužno..